ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
חשבתי איך לענות לך ובסופו של דבר אני אגיד לך כמה דברים ואחרי זה באמת שאני לא אפנה אלייך יותר אף פעם נודר לך.
א.משחק לי אותה מבין בסייקלים או לא מבין?אתה ראיתה אותי פעם אומר למישהו פה שאני מבין בסייקלים?שאני אבנה לו סייקל?רשמתי כמה הודעות על חומרים לא אמרתי כזה דבר אף פעם ותבקש מעלוש או מכל מנהל אחר או אפילו אתה בעצמך תעבור על ההודעות שלי ותיראה
ב.לינצ' בשגיא?נכון מאוד!אני עשיתי את הלינצ' הכי גדול איי פעם בשגיא.יודע למה?כי אני מעולם לא הכרתי את שגיא עד ifbb 2007 ששגיא היה שפוט של התחרויות של נאבא..עכשיו עליתי בifbb הווא רשם כרגיל "תחרות זולה בלה בלה" ואז פתח עלי את הג'ורע המסריחה שלו ולא רק אמר שניראתי חרא אלה ירד לפסים אישיים גם שאני מפגר ומסכן ובכלל לא הכרתי אותו!אז תהיה בטוח שאם יהיו בדיחות על שגיא בפורום אני אנהיג פה את החגיגה בזה אתה צודק.
ג.מי החברים שלי ומי לא חברים שלי זה לא אמור להיות בכלל העסק שלך..זה פורום חופשי בא לי לפרגן לעמית ולמאור וגם אם אני מוצץ להם זה לא אמור להיות העסק שלך ובכללי זה לא אמור לעצבן אותך בכלל...מה איכפת לך?זה קשור איתך?!
ד.יודע מה המטרה שלי בפורום הזה?סה"כ להעביר פה חלק מהזמן שלי ולהנות..לא להוציא אותך אידיוט בטח שלא אמרתי לך אני מכבד אותך ומעריך אותך ואם אתה לא זוכר...פירגנתי לך עוד הרבה לפני שנכנסתה לכאן לפורום.
ה.הקטע שרשמתה שאני פתחתי משתמשים כדי לרדת עליך?יודע מזה מראה?שאתה באמת תת רמה כי אני סה"כ פרגנתי גם לך!בזמן שאחרים רשמו שאתה לא הגעתה מוכן למר צפון ולמר ישראל אני זה שעמדתי ופרגנתי לך וכמו שאמרתי אם היה לי משהו רע נגדך?הייתי אומר לך בפנים בידיוק כמו שרשמתי לך את ההודעות שרשמתי ואני לא צריך אף אחד שיגן עלי או שיהיה הסנגור שלי.
אני יותר לעולם לא אפנה אלייך ולא תשמע ממני שום דבר שקשור איתך
מאחל לך רק בהצלחה בפיתוח גוף כי סה"כ זה הדבר האחרון שקשור אליך שיש לי הערכה אליו כל השאר?נמחק ונעלם.
לילה טוב
|
אתה קורא לי תת רמה מקובל ניראה אותך אומר לי את בפעם הבאה שנפגש .בפנים.
לילה טוב גם לך .