צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-05-09, 23:23   #24
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
זה שבן אדם הוא לא על חומרים זה לא עושה אותו "לא באדיבילדר" בן אדם שאוהב וחי את הספורט הזה ומגיע לתוצאות זה באדיבילדר!דבר ראשון לפני הכל!
אני מכיר לא מעט אנשים שמעולם לא נגעו בסייקל והם חיים את הספורט הזה ואוהבים אותו ואני יודע שהם יכולים אם השייפ שלהם להצליח יפה מאוד במר ישראל,לא אמרתי מקום ראשון אבל בטופ 3 בהחלט.
כמובן שמי שרוצה להגיע לרמה באמת גבוהה ולתוצאות שכולנו חולמים עליהם אז אין ברירה חברים.

בקשר לתמונות?אם זה ממקור אישי אז לא חסר אני לא יעלה תמונות של אותם חברים שאני מכיר לפורום.אם מדובר בתמונות של מקצוענים שרושמים באיזה מגזין שהם טבעיים?אי אפשר לדעת מה באמת קורה.
אתה יודע גלעד מה שמתי לב ועכשיו באמת אבל בחיים אתה לא מגיב כשאני כותב משהו אתה קודם מחכה שמישהו יפנה אלי שזה לגיטימי ורק אחר כך אתה מתחיל לשפוך את הבולשיט שלך. אים יש מישהו פה בפורום שעשה לינץ לשגיא זה בטוח אתה . אתה יודע מה אני מציע לך אל תפנה אלי יותר בחיים שלך המטרה שלך להוציא אותי הלא בסדר בעניין הזה משחק לי אותה מבין בסייקלים ומשחק לי אותה זה חבר שלי וזה חבר שלי תהיה פעם אחת בחיים שלך גבר ותפתח עמוד שדרה אולי זה אפילו יעזור לך להתפתח פיזית אז כמו שאמרתי אל תפנה אלי יותר בחיים שלך ונראה לי ששגיא יורד מהרשימה ומתחילה להתגבש בראשי המחשבה שמישהו היה כותב בשמו ונראה לי אני יודע מי זה .איך אתה אומר "כול כלב בא יומו"
אני מבקש שמי שלא קשור לענין שלא יתערב כי אף אחד לא יודע באמת מה יש לי נגד שגיא.
hachem-01 מנותק