the pharmacist מציג: שקרים בחדר כושר
אתמול חבר שלי עבר להתאמן בגו אקטיב . כמובן הדבר הראשון שעשו בשבילו חוץ מלקחת לו את כל החסכונות היה ליצור לו פרופיל. חשוב לציין שהוא נבדק במכונה שנקראת inbody 230 שבודקת הרכב רקמות בגוף ועוד שקרים כלשהם.התדפיס שהוא קיבל מהמכונה נראה ממש מרשים: יחס מותן-אגן, קצב חילוף חומרים בסיסי, מסת שומן בגוף וכו....התדפיס נראה כל כך מרשים שאתה לא קולט שממכשיר סה"כ מניח הנחות ולא עובדות, אבל בתכלס הדבר ששינה לי היה העניין של אחוזי שומן- הבחור שנבדק הוא נראה בסביבות ה-15% שומן ( לפי העין שלי -אבל אין מצב פחות מ-14) והמכונה הראתה לא פחות ולא יותר - 8.7% והדבר שהכי עצבן אותיהיה זה שהמדריך זרם איתו " כן אתה נורא חטוב"... תכלס לפי הנתונים שקיבל של מסת שרירי השלד ואחוז שומן (הוא שוקל 83 ) זה נראה כאילו מדובר באל. עבדכם הנאנן התעצבן והחליט לחקור את העניין לעומק וכמובן באישור של כמה מכרים בחדר כושר בדקתי להם את הפרופיל שקיבלו לא מזמן ( תכלס לאולמרט יש פחות שקרים להסתיר ) כל הנתונים של אחוזי שומן פשוט לא קרובים למציאות - כל זה מוביל אותנו בסופו של דבר למתאמנים שחיים בסרט שהאומרים שהם 10% שומן ולא רואים קוביות או אנשים שמתחילים מסה כי המכשיר הראה שהם על אחוז שומן נורא נמוך
אני לא מאמין שחידשתי למישהו משהו כאן , רק רציתי לחלוק עמכם את כאבי