צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-05-09, 20:38   #5
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Smile קצת להסביר את הדברים לפי הדיעה שלי

האשם אתה יודע מה אני אוהב בך?שאתה בן אדם לפני שאתה בודיבילדר
בוא אני אסביר לך משהו אחי...הפורום הזה שאני ואתה כותבים בו שייך לגיל גרנות שהוא הבעלים של ישראלבודי.אתה בתור נציג ישראלבודי מרגיש חופשי לכתוב כאן מבלי בעיה.אני אישית לא נציג של אף אחד כרגע ולא עובד אף אחד אחד,מה שכן אני כותב בפורום הזה מ2006 ויש פה אחלה אנשים ומצחיק פה וסה"כ זה מרכז הפירסום לכל מה שקשור לפיתוח גוף בארץ אז אני פה וסה"כ איכשהו ששומעים עלי "גלעד" ישר אומרים "אה זה הוא מהפורום של ישראלבודי" תבין שיש מתחרים כאן בארץ אחי שהם נציגים של מתחרים של ישראלבודי והרשת שהם מקבלים ממנה חסות "אוסרת" עליהם לכתוב בפורום הזה מכיון שזה פורום מסחרי וזה עוזר לפרסום של ישראלבודי בגלל שאתה כותב כאן,אחת הסיבות שגם אסור לדבר פה על סטרואידים אחי.גם אם אתה סתם כותב פה על דעת עצמך הנוכחות שלך כאן בתור מתחרה נותנת חיזוק לפורום הזה,שזה אומר חיזוק כלשהו לישראלבודי,שטאחלס אם אני מתחרה של ישראלבודי ונותן לך חסות עכשיו?הדבר הראשון שאני אומר לך זה להפסיק לכתוב פה!כי כל משפט שלך זה פירסום של הפורום המתחרה שלי
עמית ספיר עד לא ממיזמן היה כותב כאן ובגלל שהוא לא נציג של ישראלבודי הוא לא כותב כאן יותר,מה שכן עמית בן אדם מפרגן וקורא בפורום ועובר על ההודעות של אנשים ותמיד יודע לפרגן בחזרה ולתת תמיכה בכל דרך אפשרית דרך המייל או הפייסבוק
אותו דבר אסף אנגרסט אחד החברים הכי טובים שלי אם לא הכי טוב.
אבל אני אסכים איתך שבניגוד אליהם יש גם מתחרים בארץ שיש להם אף גבוה וחושבים שהם הכי טובים בעולם ואצלם "זה אפס וזה שמן וזה רזה וזה עלוב וזה ככה וזה ככה וההוא לא עשה בספורט כלום והאחר עשה רק פאדיחות" כל היום מלכלכים ומזלזלים ועושים את זה בלי טאקט..בלי להתכוון מרוב שזה הרגל אצלם אבל "כול כאלב ביג'י יומו" פעם למעלה פעם למטה היום אתה צוחק מחרתיים צוחקים עלייך.אז מה שאני אומר אחי זה לשים על האנשים האלו זין ולא להתיחס אליהם

בקיצור אח שלי שבוע טוב שיהיה לך ותגיד אתה עולה למר ישראל השנה 100% נכון?
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט