צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-05-09, 18:44   #5
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
טוב אז ככה:
1. אני רוצה להתאמן באיגרוף בבית כי אין באיזור שלי אימונים לאיגרוף אז אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות שק? או שלא כי יש לי מזרון למיטה 13 ס"מ בערך והוא גם ארוך ואני לא משתמש בו בכלל אז אני יכול להעמיד אותו לייד הקיר ולהתאגרף עליו (אני לא מרגיש בכלל את הקיר רק את המזרון).
לבד,אתה לא תצליח אתה צריך ללמוד הרבה לפני עוד טכניקה לפני שאתה מתחיל אימונים פיזיים אחרת אתה תזיק לעצמך..
ולא מזרון זה לא כמו שק אין לך את הקונטרה של השק ואין את הצורה ואין לך אפשרות להיא כל סוג אגרוף חוץ מאגרוף ישר וגם יהיה סיכון למפרק כף היד שלך מתנועה לא נכונה

2. איך בונים תוכנית לאיגרוף? לפי מה מחלקים? מס' אגרופים עם יד ימין מס' עם שמאל ואז עם שניהם איך זה הולך? כנ"ל לגבי בעיטות
אין ממש תוכנית ללמוד איגרוף צריך ללמוד טכניקות של המון דברים עמידה,איך לזוז,איך לתת מכה נכונה,איך להגן איך להתחמק וכו'
3. כמה זמן בערך אמור לקחת אימון ממוצע של איגרוף?
תלוי בך
4. תעלו כמה סרטונים של לימוד איגרוף למתחילים אם יש כזה דבר
אני מאמין שיש דברים ביוטיוב,תנסה לחפש

[/b]5. איך מתבצע חימום באיגרוף 5 דקות כרגיל או שצריך יותר??
באגרוף ובאומנויות לחימה בכלל קודם כל חשוב לבצע מתיחות טובות לכל הגדוף להתחיל מצוואר לעבור לכתפיים ידיים מותניים ברכיים רגליים וכו'..
אחרי זה אפשר לעשות חימום של ריצה או משהו ולהתחיל לעבוד עם השק

בכללי הסיכויים שלך להצליח ללמוד היאבקות לבד בבית שואפים לאפס אני ממליץ לך להירשם לחוג מסויים או לוותר חבל על המאמץ וההשקעה

talll מנותק   הגב עם ציטוט