צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-05-09, 01:38   #53
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

אחת ההגדרות למלך זה שכולם מכירים אותו ורוצים להיות כמוהו..
בשיא הרצינות כמו מי תרצו להיות..כמו רוני או כמו ארנולד?
את מי רוב אוכלוסיית העולם מכירה..את רוני או ארנולד?

הוא מלך גם מעבר לענף..מהגר שהגיע מאוסטריה התחיל את דרכו כמפתח גוף ונהיה כוכב בתחום שלו..ואני שואל אתכם..מה הסיכוי שלכם להגיע לארה"ב ולהיות כוכבים שם?הסיכוי שווה לסיכוי שתזכו בלוטו בפרס הכי גבוה..והוא כמעט אפסי..בעצם עזבו את זה הסיכוי שלכם בלוטו גדול יותר מלהיות כוכב בארה"ב.הוא לא הסתפק גם בזה..הוא ידע לפרוש כשצריך בניגוד להרבה בודיבילדרים שלא יודעים מתי מספיק זה מספיק כמו כן הוא כתב ספר על פיתוח גוף..מישהו מכיר את האנציקלופדיה של ארנולד?יש לי עותק שלה..חדשה ושמורה במצב כמעט מצויין (נתלשו כמה דפים) תראו לי עוד בן אדם שיכתוב ספר על הקריירה שלו בפיתוח גוף..ועזבו את זה הוא לא הסתפק רק בזה..הוא נטש בשיא ועשה לעצמו שם והתחיל בתור שחקן..שם התחיל מאפס ולא פרש התקדם בתעשיה עד שנהיה אחד השחקנים המוכרים ביותר בהוליווד כשהדגש עכשיו זה היותו שחקן ולא מפתח גוף..גם בזה הוא לא הסתפק ורץ לפוליטיקה ושוב..ניצח ונדיר שכמעט כל האנשים יאהבו אותך בפולייטיקה ולא תהיה להם מילה רעה עליך..לדוגמא אתצם..אתם מרוצים מראש העיר שלכם?התשובה ברורה כן ולא כרוב התשובות יהיו "לא" בקליפורניה כולם מתים עליו..חולים עליו בכל העולם הוא פרו ישראלי..חולה על הארץ ובעדה.

אז אני שואל אתכם ועזבו את הפיתוח גוף בצד..מלך או לא מלך?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט