צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-04-09, 21:49   #11
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר צפה בהודעה
חח אתה משוגע אם הלכת לשחק בכל מקרה כי יכלת לעשות נזק יותר גרוע ומה שקרה לך נשמע מזה כואב,ומה אחרי חודשיים פתאום עבר והכאבים נעלמו לגמרי?
אחי בלי להעליב, אני עברתי כל כך הרבה פציעות בכל הרגליים (נקעים,שברים,סדקים ודלקות) כתוצאה מכדורגל אבל הייתה פעם אחת שהיה לי משהו חמור שכמעט כרתו לי את הרגל בגללו אני לא יודע איך להסביר את זה כל כך כי הייתי בן 13 שזה קרה לי ולא ממש הבנתי בדיוק מזה הרופא אמר שהגיד שמחבר בין הברך לעצם ברגל (לא בירך בשוק) פשוט השתחרר איכשהו דלקת חמורה או משהו כזה וכמעט יצא דרך העור פשוט ראו מין בליטה גדולה כזאת. לא יכלתי ללכת בכלל שלא לדבר על לרוץ או לאמץ את הרגל במשך חודשיים לפחות ואני כמו מפגר הלכתי באותו יום שהרופא הסביר לי ללכת לאימון שהיה לי ובאותו יום חזרתי הביתה אחרי שעה וחצי כי הכאבים התחילו אחרי שנפרדתי כבר מכל הח'ברה בדרך הביתה ולא יכלתי לדרוך על הרגל הרגשתי שעוד שנייה הגיד נקרע או משהו כזה, אחרי זה הייתי מושבת 3 ימים בבית בלי לזוז והרופא הזהיר אותי שעם אני יאמץ את הרגל במשך שבועיים רוב הסיכויים שיכרתו לי אותה, ואני בשיא חוכמתי הלכתי במהלך השבועיים הללו הלכתי למשחק חשוב שהיה לי בקבוצה ושיחקתי ורצתי כמו משוגע ואחרי המשחק הרגשתי כאבים קלים ופחדתי שעשיתי נזק עוד יותר חמור אבל לא איכשהו הרופא לא ידע להסביר את זה אבל הגיד הסתדר והבריא הרופא טוען שזה משהו שאי אפשר להסביר שזה פשוט קרה.
מה שאני מנסה להסביר זה שגם עם יש פציעות חמורות אין דבר שעומד בפני כוח הרצון כי עם תחשוב שלילי על הרגל אז זה מה שיקרה ואתה לא תוכל לרוץ לתקופה מסויימת אבל עם תחשוב שאתה תבריא מזה מחר אז לאט לאט איכשהו זה יקרה מוקדם משתצפה ואת זה אני אומר מנסיון. פשוט תנסה יום יום ללכת על הרגל יותר ומדי פעם גם לרוץ מעט או לקפוץ קצת ותראה שבסוף זה יצליח!

בהצלחה גבר!

חח וואחד הרצאה נתתי פה :d