צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-01-07, 20:52   #10
oR1515
חבר פעיל

הסמל האישי שלoR1515

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
תלך ל מ.מ.ס.י או לחנות משקפיים שתומכת במשרד התחבורה לך אם דרכון או תעודת זהות בקש מהם טופס ירוק ללימוד נהיגה לאופנוע עד 125 הם יוציאו לך בחינם אתה תעשה בדיקה שתעלה 35 שקל לעיניים שבה יקבע אם תצטרך להרכיב משקפיים בנסיעה או לא אחרי זה אתה הולך לרופא משפחה שיחתום לך בכל הנקודות שם שהכל תקין מבחינה בריאותית אחרי זה אתה הולך למשרד הרישוי אם אמא שלך אם הטופס הירוק תבוא אם אמא שלך והיא תחתום איתך שהיא מאשרת לעשות לך רשיון אחרי זה אתה הולך לדואר אם הטפסים הירוקים והתעודת זהות מבקש אגרה לתאוריה משלם 116 שקל מקבל קבלה של התאוריה, לומד טוב טוב לתאוריה!! ניגש אם כל הטפסים כולל האגרה של התאוריה כולל תעודת זהות כולל הכל, אם תעבור תלך אם הטפסים והאגרה והכל לבית ספר לנהיגה תתחיל ללמוד אבל זה רק מגיל 16 בנתיים תעשה תאוריה וחצי דרך עשית!! תגיע לבית ספר לנהיגה בגיל 16 אם האגרה של התאוריה והכל וזה גם תקף לטסט ראשון האגרה הזאת וזהו אני עשיתי את כל התהליך אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול!!

אגב אם אתה רוצה לקנות ממני קטנוע טייפון 95 יפה רצח כולו חדש מבחינת חלקים אחרי מנוע חדש פלסטיקה של 2006 הכי יפה באשדוד (מי שאשדודי בדוק ראה אותה) צמה חדשה (מערכת חשמל) קרבורטור כולו חדש בקיצור במחיר אטרקטיבי במיוחד דבר איתי בפרטי!!

הנה תמונה שלו:

מוכר במחיר זנות!! דבר איתי.. ובהצלחה בתאוריה
תודה אחי, אבל נשאר לי עוד זמן עד שאני יקנה אופנוע זה חצי שנה
ורציתי לשאול גם אמרו לי כל האופנועים של ה125 כבדים נורא ו4 פעימות ככה שלא ממש שווה=\
אני בקטע של DT,RMX,דרבי סנדה ואלה ומה אתם חושבים יש 125 מוצלחים?