ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי
כל עבודה גורמת למחלות,בין אם זה מחלות שנגרמוות מעבודה משעממת יום יומית או עבודה מלחיצה או עבודה עם חומרים מסרטנים אחרים כמו רתך צבאי וכו'..לפחות פיתוח גוף זה משהו שהם עושים ונהנים ממנו בצורה כזאת שאתה לעולם לא תבין, ושוב לדעתי באדיבילדרים שנתנו קריירה מקצוענית של כמה עשורים מחייהם לא בהכרח יהיו חולים יותר מאנשים אחרים בזקנה שלהם..לו פרינגו ושוורצרנגר אלה דוגמאות לבאדיבילדרים מזדקנים אבל התפקוד היומיומי שלהם הוא כמו של אדם אחר בגילם ועם אותם בעיות בריאותיות כמו של כל אדם אחר בגילם
|
אתה ישן עם לו פרינגו ושוורצנגר במיטה??? אוכל איתם ארוחת בוקר?? יוצא איתם לעבודה?? אז איך אתה יודע איך התפקוד היומיומי שלהם???
ידעתי שבכל זאת כל אחד יהיה חייב לדחוף את ההערות המטומטמות שלא בהכרח יהיו חולים יותר מטבעי ובלה בלה אוחתוק ארס...
אומרים לך מפורשות מפתחי הגוף בעצמם - הוא לא בן 60 ולא 80 - הוא בן 40 והוא אומר שהוא סובל מים בעיות יומיומיות. מה, אני צריך למנות לך הכל כדי שתבין???
עכשיו, אתה שמעת אותי אומר שרתך צבאי לא נהיה חולה?? או שמי ששוחה בקישון מחלים מהר יותר ונהיה מחוסן???? לא, נכון?? מי דיבר על זה בכלל? אז למה אתה מכניס את זה??
פיתוח גוף זה משהו שאני בחיים לא אבין?? וואלה???
פלצנים..