ציטוט:
פורסם במקור על ידי יהודהלה
בוקר טוב לך, נעל- נעל, (דרך אגב, למה בחרת ת'שם הזה? בחור עם לב כמו זהב שלך- מתאים לו שם מכובד יותר- אבל איך שבא לך.. ;-)
בקיצר, קודם כל תודה רבה לך שהגבת.
דבר שני, הצצתי בכרטיס שלך- ושמתי לב שיש לנו אותם נתונים גופניים, אז זה אומר שאתה מתאמן כבר הרבה זמן ורק עכשיו הגעת למשקל הטבעי שלי, או שפשוט אתה מתאמן מתחיל? (אני עדיין אפילו לא מתחיל).
אחי, מה שהצעת לי להסתכל בגוגל, זה נראה לי מסורבל מידי, צריך לזה המון סבלנות בתוך ים החפירות והחפרנים שכותבים באינטרנט. אבל בכל אופן תודה.
דבר שלישי, אשמח אם תעדכן אותי ככה פחות או יותר מה המחירים הסבירים למנוי בחדרי כושר.(באמת שאין לי מושג).
ומה זה "מוטביציה ויכולת להשקיע מספיק זמן"- אל תפחיד אותי, לכמה זמן אתה מתכוין? (פרט נמק והסבר. כך וכל ימים בשבוע- וכך וכך שעות בו).
אבל בתכל'ס בשורה תחתונה מה שהכי הכי נראה לי, זה לקנות ציוד מינימלי שיהיה לי לבית- שאיתו יהיה אפשר לעשות מקסימום, כל השאר עלי- הוי אומר תזונה ואוכל, אני יסתדר עם זה טוב מאוד! תאמין לי.
הבעיה היא שהחברה שהגיבו לי, שלא במתכוין- בסיבת מומחיותם- דיברו איתי בשפה קצת "גבוהה" לרמה שלי, אני הייתי מבין אילו מישהו היה כותב לי-לדוגמא: אתה צריך 5-6 אביזרים: 1- "מוט פלוני" תפקידו לכך וכך. ומשקולת פלונית- תפקידה לכך וכך. וכן הלאה. ולא נשכח שהסבר בד"כ לא מזיק אף פעם, שהרי אני ידע מה אני הולך לרכוש, לא?. כבר הדגשתי שאין לי ידע בסיסי אפילו בכל מה שקשור לפיתוח גוף! ואני חוזר על זה בשנית, אז לכן אנא דברו בשפה קלילה, ולכאשתפר, ואכן אשתפר, גם אני ישוב לסייע ביד מי שאינו מבין בתחום זה. בסך הכל מה שמאחד אותנו זה העזרה אחד לשני :-)
|
הסיבה שהנתונים שלנו דומים הם כנראה כי לך יש אחוז שומן גבוה ממני, מה שאומר שיש לנו אותו משקל אבל יש לי יותר מסת שריר, לא שאני דוגמא למופת אני מתאמן ממוצע, לא מתחיל אבל גם לא מתקדם במיוחד, המשקל שלי היה 49 לא מזמן, זה למה אני רק 65, אני התחלתי מלמטה, עכשיו אני נראה הרבה יותר טוב[ וגם מרגיש].
בנוסף אני בן 17, לבנאדם בגיל שלך יש מבנה אחר, ברוב המקרים, אני עדיין "נער" ואתה יכול לראות שבד"כ בנאדם בוגר יותר שוקל יותר, עצמות גדולות יותר וכו, אח שלי שהוא שחיף מת התחיל להתאמן, גובה שלי, שוקל עוד 10 קילו, יחסית רזה,בן 26, אבל אני בנוי יותר טוב,יש מימדי גוף שזה גם הרוחב שלך, קטן בנוני וגדול,לכן לפעמים תראה אנשים רחבים ששוקלים עוד 15 קילו ממך אבל לא שריריים ולא שמנים במיוחד.
הייתי ממליץ לך לבדוק גם את האתר
http://www.goleango.com שיש בו מידע נוסף.
והכמות זמן להשקיע אם אתה רוצה להיות רציני בסביבות ה4 פעמים בשבוע, אם אתה תתאמן בבית זה לא יהיה בעיה הזמן, אבל המיכשור כן.
מחיר ממוצע של מכון בסביבות ה 190 שקל לחודש, אצלי 160 או משהו כזה, אבל אני מתאמן בחינם כי אני עובד במכון שלי.
והסיבה שבחרתי את הכינוי הזה , מכיוון שלא היה מה לרשום והיה מולי נעל באותו הרגע.
זו הייתה נעל סוקוני אם מעניין אותך : )
חפרתי.