צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-09, 23:03   #1
יהודהלה
חבר מתחיל

כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.
ברירת מחדל עוד אחד שמתעניין בפיתוח גוף, מקצוענים כנסו בבקשה.

שלום לכולם, שמי יהודה מר"ג, (בחור דתי- להלן יבואר מדוע ציינתי זאת), בן 23 (כמעט), עיסוקי בחברת חקירות פרטיות, משקלי 65 ק"ג, גוף לא מפותח בכלל! אבל שרירי באיזשהו מקום.
בתכל'ס רצוני להדגיש קודם כל כי לא באתי לכאן לחפור, אלא רק לשאול מעט שאלות- שמסקרנות אותי- בצורה כנה, ישירה, ועניינית, ולאחמ"כ לעשות חושבים עם עצמי.
אז ככה, אני מאוד רוצה להקדיש פרק זמן בחיי לפיתוח גוף, אך לא למטרת תחרות בכלל, רצוני להגיע למשקל 90-95 ק"ג, הוי אומר תוספת של כמעט 30 ק"ג פחות או יותר מהיכן שאני נמצא עכשיו.
בענייני מאכלים, אני די "שרדן", בגלל שטיילתי הרבה בחיי, הגוף שלי למד לאכול מתי שצריך ממש, ולא יותר.
אבל קראתי כאן איזה מאמר נפלא (לא זכור לי שמו- אבל כל הכבוד לו) שהסביר והבהיר יפה מאוד כי שם המשחק הוא: "תאכל תגדל"... ואכן כבר במבט ראשון דבריו נראים כנים וצודקים!
עכ"פ לאחר חשיבה עניינית, החלטתי והסקתי כי מה שאני יכול ומסכים לעשות בשביל המטרה הנ"ל זה כך:
א- לקנות ציוד כושר בסיסי לביתי.
ב- לקנות תוספי מזון (כשרים).
על רצון ומוטיבציה לא דיברתי-כי זה פשוט שיש לי אותם.
[טוב, בטח אתם שואלים את עצמכם, "למה שלא ילך למכון כושר מסודר עם מאמן אישי" וכו' וכו'. טוב, אז התשובה לכך היא כזאת: כעת אני במצב כלכלי שלא מאפשר לי את זה, אבל למרות זאת אני חושב שאני כן יכול להגיע למה שאני רוצה גם לולי הדברים הסטנדרטיים והרגילים.]
טוב אז השאלה היא כזאת: איזה ציוד לקנות (אין לי שמץ של הבנה בנושא הזה). והאם זה נכון ש"מולטי טריינר"- שבקושי אני יודע מה זה, כולל חדר כושר שלם...? וא"כ תמליצו לי על משהו סביר וטוב.
דבר שני.
דבר נוסף- שמאוד חשוב לי לברר איתכם- ובמיוחד עם אותם החברים שעוסקים באומנות לחימה- או שאר תרגילי גמישות, אם עניין פיתוח הגוף הזיק לכם- או הועיל, או שמא לא זה ולא זה? (יש בידי מספר תשובות, אבל אני עדיין בוחן את זה, ואשמח לקבל תשובות ממכם) כרגע המצב שלי שאני מאוד מאוד גמיש, סוגי שפגטים חופשי חופשי, ועוד ועוד.
דבר שלישי.
שכיבות סמיכה- ומתיחות, מה תועלתם לדעתכם מפתחי הגוף?

דבר רביעי.
כמה זמן לדעתכם יקח לי להגיע אל המטרה הנ"ל, ומה הזמן שאצטרך להשקיע, (יש לציין שמתוקף עבודתי אני מצומצם ג"כ בזמן).
ודרך אגב, למנהלי האתר הנחמדים, חיפשתי כאן מקום שיענה לכל שאלותי הנ"ל, ואני מוכרח לציין שהתבלבלתי, ולכן נראה לעניות דעתי, שכדאי לכתוב כאן איזה כמה בלוגים שירכזו את הנושא הזה שלשמו פניתי לכאן, כי ישנם המון המון אנשים במצב שלי- אני חושב, ובשמחה יקראו כל מקום שירכז את המענה לשאלות הללו.
יש לכם משהו להעיר לי?, אשמח לשמוע מכולכם, שבוע טוב ומבורך!

נערך לאחרונה על ידי יהודהלה, 25-04-09 בשעה 23:10.
יהודהלה מנותק   הגב עם ציטוט