צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-04-09, 23:06   #43
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

תראה אתה אומר אני אעלה במשקל הידיים יגדלו וזה נחמחד לומר
אבל ביחס לגוף כרגע הם לא ישיגו את שאר הגוף
אני חושב שאתה עובד עם נפח נמוך מידי-כן...עוד כמה סטים יתנו לך עוד מאסה צא מהגישה המעפנה הזאת של פחות זה יותר...עובדה שזה לא עובד....אתה פשוט עובד עם נפח נמוך מידי והוכיחנו את זה פה כשבזמן האחרון כל הסוסים שהתלהבתם מהם בפורום גליו שהם עובדים עם תכניות נפח אז תסיק את מסקנות שלך לבד או שתלך עם הראש בקיר ותעלה ממש קצת

בקשר ללעלות נקי....ממה שסיפרת לי אתה לא אוכל בכלל-חסר לך כמה עשרות גרמים של חלבון כדי להחשיב את התפריט שלך בתור תפריט מאסה
תוסיף עוד 50 גרם חלבון ואני אומר לך שאתה תעלה נקי כמו עכשיו רק עם יותר שריר
כרגע איך שעלית זה לא היה נקי-זאת הייתה עליה של מתחיל שיעלה בכל מצב ובגלל זה היא מינורית.....אני לא אומר לך תהפוך לחזיר מאסה אבל כן תאכל מספיק
אלו העצות שלי וזה מה שאני חושב אתה מקשיב להמון שטויות ומחשיב את העליה המינורית שלך בתור עליה נקייה במצבך לא משנה כמה תאכל אתה תעלה נקי [התחלת במצב נוראי באמת חשבת שיש לך סיכוי לעלות מלוכלך?!]
אבל שוב זה הגוף שלך אתה רוצה להמשיך להתעסק בשטויות ולפחד על גרמים בודדים של שומן ולהעלות מאסה בצורה מינורית ?תפדאל.....במקומך הייתי מוסיף עוד חלבון לתפריט ועוד כמה סטים לכל שריר בתכנית ומתחיל לעלות בצורה אמיתית ונקייה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט