אשכול: fst-7
צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-04-09, 21:28   #9
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123 צפה בהודעה
טוב, אז אני יודע שזה לא קשור לפה ממש, אבל בכוונה החלטתי לפתוח את הנושא הזה בפורום הזה מהסיבה שבפורום אימונים אני יודע שאי אפשר באמת להתדיין בנושא הזה וגם בגלל כול המוטציות החדשות שצצות נגד פיתוח גוף ותוכניות של פיתוח גוף. רובם נמצאים בפורום אימונים, ואם הדיון יהיה פורה סביר להניח שהם יחריבו אותו עם בלבולי ביצים על ריפוטו וביל סטאר וסקוואט 40 קילו עם טכניקה שמיימית (מנהלים, בבקשה אל תמחקו את)

לנושא:
למי שיודע ולמי שלא, התוכנית הזאת כרגע רצה חזק מאד בארה"ב. Bb כמו קאלטר, פיל הית', רוני המלך ועוד המון המון מתאמנים החלו להתאמן בשיטה הזאת. גם אם מדובר במפתחי גוף ברמה הכי גבוהה בעולם וגם אם מדובר ברמה ממוצעת וגם מתחת לזה - כולם רק מהללים ומשבחים את התוכנית.

http://forum. .com/showthread.php?p=314476951
תרשמו באודיבלדינג באנגלית אחרי ה"forum". בהודעה מספר 18 יש שלושה לינקים להסבר על התוכנית

בקצרה, לתוכנית יש כמה וכמה ויראציות שבהן אפשר לעבוד. למשל, יש שיטה לאנשים שהמטרה שלהם היא לשפר את הדיים:
Day one: Biceps and triceps, calves
day two: Legs
day three: Off
day four: Chest and triceps
day five: Back and calves
day six: Shoulders and biceps
day seven: Off

התוכנית אינה מסובכת כלל וכלל ועקרונותיה מבוססות על עצימות, עבודה על שריר קטן פעמיים בשבוע ותרגיל אחרון שמבוצע על 7 סטים עם מנוחה קצרה (כמובן שלא להגזים עם המשקלים). בנוסף, כדאי להשתמש בתרגיל שהוא לא "כבד" כמו סקוואט, בנץ' וכד' כתרגיל לסט האחרון שמבוצע בו 7 סטים.

בנימה אישית, התוכנית מומלצת בעיקר למתאמנים לא טבעיים. מתאמן מתחיל? לא יודע עד כמה זה אפקטיבי בשבילו, אבל אין לדעת

אשמח לשמוע את דעותיהם של כמה מהתותחים פה, ארבל, גלעד, ניגרי ועוד כמה.

אני אישית מתכוון לעשות במידה ואתחיל סייקל
לא מצאתי את ההסברים
נכנסתי כתבי באדיבילדינג אפיה שאמרת וזה מעלה מלא קישורים
צריך להכינס שם ליקשור ה18?? שבעמוד השני??
בעקרון השיטה הזאת מבוססת על על זה שעושים משקלים כבדים כל האימון ומסיימים תמיד בתרגיל של 7 סטים עם הרבה חזרות ומנוחות קצרות??
כי אם כן זה דומה לפוסט שהיה פה על דרור ארז שהם סיימו אימון עם דדליפט של 25 חזרות ומשקל נמוך

גלעד??
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט