ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe
חחחחחחחחחחחחחח יש כאן הערצה מינית לקאי גרין מחלק מהחברים בפורום וזה בסדר גמור...אבל לא צריך לצאת מפרופורציה אז רשמתי לאותם אנשים שיעשו השוואה 
ומשהו מוזר אצלו בידיים...בבאק דאבל בייספס הם ניראות מדהים אבל במוסט מוסקיולר הם ניראות כאילו הן סתם ידיים קטנות אם קצת סינטול.
השנה אחי אי אפשר לדעת
יש לי הרגשה דווקא שקטלר יפתיע קצת...ויקטור ממשיך להתקדם חזק,דקסטר רוצה פעם 2 ופיל רוצה את התואר
אל תשכח עוד מתחרים טובים..טוני פרימן שהשתפר רצח וגם לדעתי מועמד לתואר אם השיפור האחרון שהוא עושה ומענין מה יהיה אם דניס וולף,הוא די איכזב אותי היה ניראה כלכך מעולה חצי שנה לפני האולימפיה של 2008 (אני זוכר רשמו בכל מקום שהוא יקח את קטלר ושהוא מועמד חזק לתואר ויריב מסוכן לקטלר ולדקסטר) ואז אני לא יודע מה צ'אד ניקולס עשה איתו אבל בחודשים וחצי האחרונים הוא איבד ניראה לי איזה 5 קילו שריר בשקט אולי יותר ואני לא מגזים אם הנפילה שהייתה לו.
נקוה לטוב 
|

אני חושב שקאטלר יחזור לשייפ של 2006 כי הוא כבר הבין שאם הוא רוצה לזכות , הוא צריך לחזור להיות מפלצת מסה .
המאמן שמכין אותו יעשה עבודה טובה , כמו שהוא עושה עם פיל , ופיל אף פעם לא בא לא מוכן 1000%
.
דניס וולף איבד 6 קילו שריר נטו בגלל המאמן הדפוק שלו נתן לו דיאטה של ZERO CARBS , וזה מה שגרם לו להרניה בבטן והצטרך אחר כך לעשות ניתוח ..
קאטלר הבן Zונה לא יודע מה היה בראש שלו
איבד הרבהה מסה מהגב שלו בעיקר!!