צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-04-09, 01:40   #52
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
 
הסמל האישי שלhypertrophy
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
לך על חיטוב אמיתי לאיזור ה9 אחוז ומטה. לא בגלל שהאחוז הנוכחי הוא כל כך גרוע, אלא בגלל שבמאסה הבאה אתה תודה לעצמך שירדת נמוך. זה יתחיל מעליה חזקה מאד שתהיה לך באופן מיידי עם הכניסה למסה, וימשיך בזה שתשמור "צורה" שקיבלת באחוז שומן נמוך. ישמרו לך כמה פסים גם באחוזי שומן גבוהים ואני חושב שבמסה הבאה כשתגיע בדיוק למשקל הזה , גם אם תיאורתית תהיה עם אותו אחוז שומן, תראה אחרת.
האמת שההצעה שלך לגבי החיטוב זה מה שחשבתי בהתחלה אבל אחרי התייעצות עם גלעד הבנתי שאולי עדיף לרדת ל-10-11 כדי לא לאבד ממש הרבה מאסה....מה דעתך?
ומה דעת שאר החבר'ה פה?
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט