[quote=Hardcor3;808333]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר
ככה אני חושב,ואם אתה כבר אומר ש"נסחפתי בטירוף" אתה יכול להסביר לי אולי במה נסחפתי?
|
ארוחת בוקר-כדי להזרים מהר חלבון לגוף אחרי 8 שעות שהוא שורף את מה שיש -
כדי לפרק שריר צריך להיות מעל 20 שעות בצום, אז את מה הוא שורף זה לא מובן
ארוחת ביניים-ארוחה שלי אישית חשובה במיוחד אם המטרה לגדול אז חשוב להביא לגוף עוד אנרגיה על מנת שלא יקח אותה מהגוף או מהשרירים -
לא חובה לאכול ארוחת ביניים. שוב, הגוף לא יפרק שריר ולא יקח אנרגיה מהגוף, כאמור אכלת לפניכן החומצות אמינו עדיין זורמות בדם ומספקות לגוף אנרגיה, כנ"ל לגבי גלוקוז
ארוחת צהריים-ארוחה מרכזית וחשובה שמביאה כוח להמשך היום ואם אתה במסה אז בכלל חשוב שלא תפספס אותה -
מה יקרה אם תפספס אותה?
ארוחה שעה לפני האימון-כדי שבאימון תהיה לך אנרגיה ולא תרגיש רעב וגם כדי שיהיה לך חלבון בגוף בזמן האימון -
אם אכלת ארוחת צהריים טובה אין צורך לאכול שעה לפני האימון, החלבון שאכלת בארוחת צהריים עדיין זורם בגוף כחומצות אמינו וגם אם תאכל 6 שעות לפני אימון ארוחה טובה תהיי לך אנרגיה לאימון
ארוחה אחרי האימון-חשוב לתת לגוף חלבון אחרי האימון כדי שיעזור לשמור על השריר ולהמשיך לבנות אותו -
אחרי אימון מה שחשוב זה פחמימה ולא חלבון , לאחר אימון אתה יכול לאכול 5 תמרים או 500 מל חלב ואין צורך בחלבון סתם שתידע.
ארוחה לפני השינה-כמו שכבר אמרתי כדי לתת לגוף חלבון שיספג לאט וישמור על השריר במהלך השינה והעדיפות שלי זה חלבון גבינה -
אתה כאמור מתכוון לחלבון 'קזאין' שידוע כחלבון שמתפרק לאט, אך האמת זה לא קריטי גם מאותה סיבה שהגוף לא מפרק שריר כ"כ מהר בטח לא בפרק זמן של 6-7 שעות. בנוסף לכך , לא משנה איזה סוג חלבון תאכל אם תוסיף לזה שומן (שמן זית , חמאת בוטנים וכ'ו) זה יאט את הספיגה שלו.
הבנת איפה נסחפת עכשיו..