צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-04-09, 13:51   #6
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviv golan צפה בהודעה
אהלן,
טוב - חלק היה חדש לי, חלק לא ולהלן המשך השאלות :-)

העמוד הראשון ממנו התחלתי את הקריאה היה העמוד שממליץ איזה תוסף לבחור, משם באמת לקחתי את שני האבקות שלגביהם אני מתלבט. כמובן, הכנסתי את עצמי תחת ה"שחיפים". ההתלבטות היא בעיקר בגלל שבתיאור של הפרפקט רשום שזאת האבקה ה"חזקה" ביותר, אך בתגובות למטה ישנה דווקא המלצה לסיריוס מס.

מכורח הנסיבות, אין באמת מצב "סביר" לבנייה נכונה של תפריט יומיומי, כלומר - אפשר לבנות אבל סביר להניח שהוא ישאר רק על הנייר, מספר המלצות מהמאמר יכולות להיות פרקטיות לשילוב בתפריט היומי וזה כבר חיובי.

התפריט היומי היום כולל בעיקר אוכל כזה שמוכן תוך 10 דק' במקסימום (שניצלים, המבורגרים, פיצה תוצרת בית, ספגטי, הרבה סלט :-p וכו') או כזה שקונים (שווארמה וכו'). כמה ולמה? בבושתי אגיד שזה פשוט משתנה, אין שעות קבועות, אין כמות קבועה, יש גם ימים שלמים שעוברים רק על "נישנושים".

שריפת הקלוריות היומית שלי היא כ1600 קלוריות עפ"י המחשבון, אולי קצת יותר אם נתחשב בעובדה שאומנם 90% מהיום אני מבלה בישיבה כזאת או אחרת, אבל 10% האחרים יש גם קצת ספורט.

כלומר, אם ההמלצה היא להתחיל מהעלאה של 500 קל', שני התוספים אמורים להיות מתאימים ולבצע השלמה למזון שאני לא אוכל. ובכל זאת - האם ישנה עדיפות של אחד על פני השני?

תודה על עזרתכם

ידידי, אין כזה דבר .. לא לאכול לפי תפריט יומי , אם אתה רוצה לראות תוצאות .. תעשה לך תפריט , תרכיב אותו מהמדריך...

לאכול שטויות כל היום או המבורגרים כל היום ופיצות ... יעשה אותך סביר להניח מאד שמן
אתה צריך תוכנית מסודרת של אימונים
ab 4 פעמים בשבוע או fbw 3 פעמים בשבוע

כולל תפריט יומי מסודר בכדי לבחון האם אתה זקוק בכלל לתוסף כמו גיינר