צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-04-09, 16:51   #18
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
ארבל יקירי אני יודע שאתה מעריץ של טרוני the bull וזה בסדר זכותך ומגיע לו הוא נתן הרבה מעצמו לספורט וראינו שהוא גם יודע להפסיד כשצריך אבל אים תחשוב נכון ולגופו שלעניין אתה יודע שאני טיפה יותר גדול מטרוני יותר גבוה ויותר גדול בהיקפים(במידה ויש לו יד 51 אז הוא עבר אותי)רגליים יהיו פרופורצינאליות לשאר מילה שלי הסר דאגה מליבך אבל אם כבר מדברים על מר ישראל אז להתמודד מול אלכס לא תהיה פיקניק אבלwhat the fuck אני אוהב להגיע כאנדרדוג משם הדרך ללכת זה למעלה.אז עצתי לך עים כל הכבוד(ויש כבוד)אל תנבא את העתידכי אני לא רוצה שתהיה יותר מדי מאוכזב...
נ.ב אבקש מחברי הפורום היקרים לא להכנס ביני לבין ארבל בקטע (ארבל לא צריך סניגורים לא ארבל?)

קודם כל אני שמח שאתה לא נעלב מטיפה ביקורת,זה כבר עושה אותך ליותר טוב מהרבה אנשים פה.
וכן,אני מאוד תומך באדון טרוני משתי סיבות :א' מגיע לו כי הוא מפתח גוף לא רע בכלל ,ב' הוא חבר טוב ובן אדם זהב.

כמו שאמרת התמונות ישנות ,ואם באמת תצליח לשפר משמעותית את הרגליים עד המר ישראל אז באמת זה סיפור אחר לגמרי,במקום לנחש ולנבא נבואות בוא נחכה לאוגוסט ונראה מה יקרה ,ושתהיה לך רק בהצלחה

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט