שמח לשמוע את דעתם של כולם, נכון אני משתמש לא כ"כ חדש אך לא כל כך פעיל. כמו לכולנו יש עליות ומורדות בתקופות האימונים, תקופות של "רבאק" והתמדה ותקופות של חפיפניקיות, אני (מקווה) עכשיו להמשיך עם התקופה הטובה ולהתמיד כמו שצריך (למרות שחוץ מנסיעות לחו"ל לא הפסקתי להתאמן בערך שנתיים ומעלה).
לגבי ההגדרה של משפחה וריבים - מצד אחד נכון ומצד שני לא נכון. אני בחור שבכל דבר שאינו בטוח בו אני מתייעץ בפורומים אם זה במחשבים, בודיבילדינג, אלכוהול, אוכל או תיירות וכו', יצא לי לחוות לא מעט פורומים בחתך נושאים מאוד רחב, אבל כאן קיימת תרבות שלדעתי לפחות, מבריחה לא מעט משתמשים בוגרים שלא תמיד נחשפים לצד התורם והמועיל אלא לכמה ילדים שבאים לפרוק תסכולים על המקלדת המסכנה (ויסלחו לי הבני נוער הבוגרים מביניכם)
סה"כ בודיבילדינג הוא תחום מצד אחד "ילדותי" כי הוא קודם ומושך המון ילדים בגיל התבגרות שרואים גוף מסויים כמוקל לחיקוי, ומצד שני מאוד "בוגר" כי התחום זקוק להמון המון השקעה רצינות וויתורים וכוח נפשי (שלא נדבר על כסף) אז לפעמים הוא מתנגש כאן עם אוכלוסיות עם כוונות לא חופפות בדיוק.
ממליץ לכולם להבין את דעתי במקום ישר לזרוק "מה הוא בא לזיין את השכל".
אופיר.
|