צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-04-09, 19:12   #8
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אויש כמה שאתה צודק ואנשים פה חיים בסרט שאפשר לגדול במסה ולהשאר על 10% כל השנה ותכף יביאו לי את סיקס פאק בתור דוגמא.
זה גם תלויי בגנטיקה של המתאמן אם יש לו נטיעה להשמנה אז אין מצב שהוא יהיה באוף סיזון על 15% יהיה לפחות 17 18 (שזה אצלהם נחשב "נקי") אצל אחרים זה פחות אין כזה דבר אוף סיזון כמו שצריך על 10% כל בן אדם מבין ענין יגיד לכם את זה ותיראו את זה על כל מקצוען.
אין זה נדיר למצוא כזה דבר לא קולמן לא פלקס ויילר לא קטלר לא קאי גרין לא דקסטר ותחפשו תמונות!תמצאו לי מישהו אחד שעשה אוף סיזון על 10% שומן וגדל משמעותית,אני מדבר על בן אדם שבאמת מתעסק בפיתוח גוף בצורא רצינית(ולא חייב מתחרה) אבל לא על ליצנים שנישארים אותו דבר כל השנה כמו שגיא גרישה.
הם לא מדברים פה על מתחרים. מסה "נקייה" זה כמו מדד ליחס בין העלייה במסה ולאחוזי השומן.
אלה שמחליטים לעלות נקי מוותרים על העלייה המקסימלית בשריר בשביל להקל בחיטוב ולהישאר על אחוז שומן יחסית נמוך, ברור שגם באחוז שומן הם יעלו, אבל פחות מאשר אם הם יאכלו פי 2.
וברור שמתחרים לא יעשו מסה נקייה, כי כל הקטע בסטרואידים זה שהם עושים חיטוב ובקושי מפרקים שריר, אז אין להם גם מה להפסיד.