אשכול: פורק תיסכול
צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-04-09, 15:24   #91
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
גלעד, רשמת שטויות אח יקר אני מוכן להתערב איתך שהיית מאד נהנה בהודו או דרום אמריקה, חצי שנה של מנוחה אמיתית (וגם לטייל וללמוד, אתה יודע שהתרבות ההודית והתרבויות שהיו בדרום ומרכז אמריקה הן מהפותחות והמדהימות שיש לעולם שלנו להציע נכון?). תאמין לי שהיית נהנה בקרנבל ובחופים של ברזיל.
תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ...

לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
א.אני לעולם לא יסע להודו או לתאילנד או לשום מקום במזרח הרחוק,מספיק לי לקרוא באינטרנט ולראות על כמה שכל יום נעלם שם ישראלי אחר זה מספיק לי כמובן בת דודה שלי שחזרה משם כל היום הראש שלה בעננים וכל שניה מדליקה ג'וינט ולחשוב שהיא נסעה לשם "ללמוד" היא למדה אבל חזרה מסוממת מסריחה,בלי קשר שתאמת...אין לי מה לחפש שם סבבה כך אותי לתאילנד נו מה עושים?מה טיול לגלות סם חדש?או כמו שארקדי אמר להדליק איזה ג'וינט?אחי זה לא בישבילי,אני שונא את זה,אני חושב שזה היפי,אני שונא היפים,ואני שונא הודים ותאילנדים הם מסריחים וכן אני גזען.
ב.בתור אחד שהיה פעמיים כבר בקרנבל בברזיל (בגיל 17 ואם שכחתה בכללי אני יליד ברזיל) אני יכול להגיד לך שאומנם אתה לא תיראה מה שאתה רואה בפורים ב "אדלויעדה" איך שלא רושמים את זה בחולון...אבל סה"כ?זה מופע אנשים באים לשם שיכורים,מסוממים וכמובן שיש גם משפחות וילדים שבאים להסתכל ובחורות ערומות שברגע שאתה שולח יד באים כמה מאבטחים ושוברים לך את הצלעות.
ג.לסיכום...אם מה שרשמתי ניראה לך שטויות לבריאות גבר,כל אחד והדיעות שלו,ואם נעזוב את הפיתוח גוף בצד לשניה אני גם הייתי אומר לך במפורש שבחיים לא הייתי נוסע למקומות המגעילים האלו גם אם ישלמו לי.
Pro_XXL_Universe מנותק