צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-03-09, 14:54   #79
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח אתה עדין לא הבנתה שהוא עדין יכל ללמוד ולהתאמן כרגיל?
בוא אני אגיד לך משהו..יש לי חבר שהוא סטודנט לכרימינולוגיה,הבן אדם לומד מהבוקר עד הערב כמעט כל יום!ובנוסף הוא אוכל כמו שצריך,ומספיק להוציא שעה ורבע מסכנה מהלוח זמנים שלו בישביל האימונים וממשיך להתקדם בקצב מטורף איך זה?זה כי ברגע שאתה עושה משהו אתה עושה את זה עד הסוף!
והנקודה שלך מטומטמת כי אתה טוען שהוא מעדיף "לימודים וקריירה על בודיבילדינג" אין קשר בכלל בין הדברים!אתה יכול לשלב את שניהם בכיף!בודיבילדינג זה תחביב ואם הייתה אוהב פיתוח גוף ולא שונא את זה,הייתה בא להרצאה של בראנצ' וורן ושומע איך הוא אומר במפורש:"צריך וחשוב להתמקד בעיקר בלפתח את הקריירה שלך,כי בודיבילדינג זה סה"כ תחביב (אומנם אפשר להרוויח ממנו וברמה מסוימת לחיות ממנו) אם חס וחלילה יש פציעה והקריירה נגמרת אתה צריך משהו כדי לחיות ממנו.
יכול להיות שלרוג'ה "נימאס קצת מהבודיבילדינג" זה הגיוני...אבל להגיד בישביל קריירה אחרת?...תגיד לי מה אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך?!איפה הקשר בכלל!יש רק 6 בודיבילדרים בעולם!!שמרוויחים סכום ענק של כסף מהפיתוח גוף שנחשב "סכום עצום" (כל השאר מרוויחים טוב אבל לא מספיק כסף בישביל לחיות ממנו או להסתמך עליו בעיקר עכשיו במצב הכלכלי בארצות הברית) ותאמין לי שאם רוג'ה ילך להתחרות בארצות הברית הוא יפגוש שם דברים שהוא לא חלם שהוא יראה כמה שהגנטיקה שלו מעולה וכמה שהוא תותח!

לסיכום מי שבאמת אוהב את הספורט נישאר בו ויודע להחזיק את עצמו כנגד כל הסיכויים.
ואם כל הכבוד לרוג'ה איך אתה מסביר את זה שיש עדין המון מתחרים מבוגרים היום...שנשואים אם ילדים ודירה משלהם ועדין לומדים ועובדים תוך כדי ובכל זאת יש להם זמן לפיתוח גוף?

סתם שאלה אתה מתאמן או שהפסקתה?
חוזר להתאמן אחרי הפסקה לא מרצוני
ואפרופו חוסר הקשרים..
כל בן אדם שלא הלך להרצאה של ברנץ' שונא להתאמן או לפתח גוף?בחייך אתה רציני?
כי אם אתה חושב ככה אז שלושת רבעי מהמתאמנים שונאים את הענף הזה..
ו

כשדיברתי על קריירה ולימודים הכוונה שהוא הוריד הילוך מהאימונים והפסיק להתחרות לא שללתי את האימונים לטובת קריירה תקרא שוב.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק