31-03-09, 08:14
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי muscle juiceman
אביב אתה לא צריך להצטדק, אני מסכים איתך מילה במילה. יש פה בפורום הרבה לאקרים, ויש מעין "גרופ" של כמה אנשים שמגבים אחד את השני.
דעתי האישית היא שלא עשית את רוזה סמרטוט- פשוט קצת הכעיס אותך כמו אותי הקרנבל שדיברת עליו.
אני מעריך את קובי חיים- אבל לפעמים הוא משתמש במילים מפוצצות לגבי אנשים סטנדרטיים.
אם אתה רוצה נעשה איזה unit אני , אתה ויוסי........חחחחחח
|
אחי זה לא עניין של להצטדק, אבל כשבא איזה חוצפן ומעל גבי הפורום שלי כותב מגילה שכולה נוטפת מניסיון לפרובוקציה, שאין בה מילה אחת של אמת או ידע, והוא מזלזל בדברים הכי חשובים לי בחיים, ואפילו מבלי שהחליף איתי מילה, הייתי חייב לענות.
התשובה שלי לא באה להצטדק, אלא כדי להבהיר נקודה.
אני לא בעד קואליציות ואופוזיציות בתוך הפורום.
אני מתקומם על שטחיות הדיון: רעבאק כל מילה שאומרים פה מתחילים לפרש "וואוו הוא ירד עלי".
מה כבר קרה? בסך הכל אמרתי את דעתי שבנאדם ירד במאסה ואי אפשר להגיד שהוא מדהים הורס, ביחס לעבר.
אינעל רעבאק תפסיקו כבר לבלבל את הביצים עם אבחנות של שחור או לבן, יש גם באמצע.
אפשר להביע דעה עניינית מבלי שזה יתפרש כאילו שירדת על מישהו או השפלת אותו, קיבינימט תעברו שוב על ההודעות שלי איפה יש פה השפלה?
מה רוצים? שכל תמונה שיעלו ישר כולם ירשמו "מצויין", "מדהים" ו"גוף מטרה", בלי קשר להתרשמות האמיתית? שיהיה פה פורום של צבועים?
אם זה ככה בשביל מה בכלל להעלות תמונות, תכתבו ישר 200 תגובות מפרגנות בלי קשר לכלום וסגרו את הפוסט.
לגבי כל מיני פרשנות שעושים בקשר ל"ניצול קשרים", אז אינני זקוק לניצול קשרים.
כמו שכבר אמרתי: ישראלבאדי זה אני.
אני לעולם לא אעשה בזה שימוש שלילי, אני אכבד ואעזור ואסייע לכל מי שנמצא כאן, ואני מצפה לאותו דבר מאחרים.
אבל זה שאני אכבד לא אומר שאני אתלקק ואתחסד, אלא שאגיד את דעתי בענייניות.
אותו דבר אם מישהו אינו מסכים איתי, תגיד שאתה לא מסכים ותנמק.
אל תהייה חכמולוג ותעשה עלי גוגל במטרה להתגרות.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|