חברה חברה כולם להירגע, מה קרה?! סה"כ רצו להזכיר קצת את רוג'ה המכובד ונכון הוא נראה בסדר אבל לא כמו שרובם הגיבו לגביו (קצת הגזמתם). אני זוכר אותו במר מרכז 2004 או 2005 הבנאדם הפיל אותי לרצפה ואחרי שהוא לא לקח ת'ראשון הייתי בשוק

התאכזבתי נורא, הייתי צעיר בתחום לא הבנתי. אחר כך הבנתי שהוא לא הגיע מספיק יבש ולכן לא דורג ראשון. היום הוא נראה כמה רמות למטה ואני מסכים עם הניגרי לגבי הוויזואליות של רוג'ה. לעניין אחר, האם שווה להשתתף בתחרויות מבלי לקבל פרס חומרי אז התשובה היא בהחלט כן!!! אני מדריך כושר והזכייה שלי במר ישראל 2006 רק עשתה לי טוב, זה הרים את המוניטין שלי לשמיים, תמונות שלי מפוזרות בכל החד"כ שבו אני עובד, הייתי בעיתונים וברדיו ואני יודע שמי שמבקש את עזרתי יודע למי בדיוק הוא פנה ואיזה עזרה הוא בדיוק יקבל, אז לא מעניין אותי הפרס החומרי כי קבלתי יותר מזה, גם מי שלא מדריך במקצועו כדי שיעשה את מה שהוא אוהב גם אם אין תגמול על כך. לגבי קובי חיים אני לא מכיר אותו חוץ מששמעתי את שמו פה ושם וראיתי כמה תמונות שלו, אני בטוח שהכוונות שלו טובות והוא אכן תורם לתחום רק שלגבי רוג'ה הייתי מתאר אותו קצת יותר בצניעות.