צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-03-09, 22:04   #3
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אתה חושב שתשיג את מלוא פוטנציאל הכוח שלך בשנים הקרובות? לוקח זמן להגיע לשם. בעצם, אתה לא תגיע לשם גם בעוד הרבה שנים. מה הקשר תסביר לי שוב? אתה מתאמן כדי להשיג כוח, לא? אתה לא תעשה פתאום 12 חזרות באימון שלך נכון?

אם מומחים ממני אומרים שלהיפרתרופיה מספר חזרות גבוהה ואפילו מעט עבודה מבודדת יכולה לעזור ב20 אחוזים (נלך על המינימום), למה שמי שמתאמן למסה לא יעבוד גם על זה?

מישהו אמר שבחמש חזרות לא גדלים? גם לך יש בעיות הבנת הנקרא? אני לא מבין מה יש לאנשים בארץ, תתחילו לקרוא ספרים.
זה לא ישמע לך דבילי אם אני יביא לך שאלה מטופשת כמו "מה, בעשר חזרות מתאמן ממוצע לא יתחזק?"
חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשביל כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של מאמנים שלא מאמנים אנשים לתחום זה.
כל זה יפה וטוב, אבל זה שווה משהו כשאתה לא מתחיל. כשאתה מתחיל, אין שום דבר שעובד יותר טוב מהתקדמות לינארית, הכי מהירה שאפשר. ושנינו יודעים שזו לא בדיוק התוכנית המתאימה לזה.

ולייל לא מספיק חכם להביע את דעתו לגבי אימונים. כשזה נוגע לאימונים, he needs to shut the fuck up.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט