צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-03-09, 22:02   #11
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי phoenix צפה בהודעה
מלוא פוטנציאל המסה? אתה לא תגיע לשם בשנים הקרובות, לוקח זמן להגיע לשם, בעצם אתם בכלל לא תגיעו לשם גם עוד הרבה שנים :o
ב5 חזרות לא גדלים? מוזר, ואני חשבתי שעם חוזק באה גם מסה, כנראה שלא... כי זה לא הגיוני אתה צודק...
אין מה לעשות כשרבים עם השמש נשרפים d:
אתה חושב שתשיג את מלוא פוטנציאל הכוח שלך בשנים הקרובות? לוקח זמן להגיע לשם. בעצם, אתה לא תגיע לשם גם בעוד הרבה שנים. מה הקשר תסביר לי שוב? אתה מתאמן כדי להשיג כוח, לא? אתה לא תעשה פתאום 12 חזרות באימון שלך נכון?

אם מומחים ממני אומרים שלהיפרתרופיה מספר חזרות גבוהה ואפילו מעט עבודה מבודדת יכולה לעזור ב20 אחוזים (נלך על המינימום), למה שמי שמתאמן למסה לא יעבוד גם על זה?

מישהו אמר שבחמש חזרות לא גדלים? גם לך יש בעיות הבנת הנקרא? אני לא מבין מה יש לאנשים בארץ, תתחילו לקרוא ספרים.
זה לא ישמע לך דבילי אם אני יביא לך שאלה מטופשת כמו "מה, בעשר חזרות מתאמן ממוצע לא יתחזק?"
חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשבילך כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של ילדים בפורומים.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט