צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-01-07, 20:56   #85
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

וואי המכון שלי זה תופעה...
קודם כל יש לי מאמן שפשוט ממש שונא אותי מאז שהוא גילה שאני עשיתי לחבר שלי תוכנית אימונים והחבר הזה עובד לי התוכנית שלי ולא לפי התוכנית שלו אז זה פגע לו באגו
הוא התחיל פעם אחת לצעוק עליי וזה שאני יותר בחיים לא יעשה את זה וכו'..מאז לא דיברנו יותר מילה רק הוא כל הזמן צוחק עם האנשים במכון על זה שכל המידע שלי מהאינטרנט ומהאתר לפיתוח גוף עלק(הוא התכוון לישראלבודי).
לפני כמה ימים עבדתי עם משהו כמו 55 קילו חתירה חופשית עשיתי 3 סטים של 10 חזרות
שמעתי בצד את המדריך אומר לבעלים של המכון שמה שאני עושה זה מהאינטרנט וזה
קיצור באו אליי בקבוצה שתי המאמנים והבעלים ואמרו לי שהם לא מרשים לי לעשות את התרגיל הזה יותר בחיים עד גיל 16..הם התחילו להתלחשש שהמשקל הזה משוגע לגיל שלי וכו'...
השתגעתי מעצבים כמעט זרקתי עליו את הפלטה לפנים...הוא אמר לי"אם אתה רוצה קח את הכסף שלך ואתה יכול ללכת למכון של פליקס(לב אילת למי שמכיר) שם אף אחד לא יגיד לך כלום"
הקטע המצחיק זה שאחר כך עבדתי עם 32.5 קילו מסור כל יד והם לא אמרו לי כלום!!
ובכללי לפחות 10 פעמים באימון כמעט כל אנשים במכון אומרים לי שאני צעיר מדי והמשקלים שלי משוגעים וכו'...ואז יש את האלה הסטרואידניקים שבאים אליי ואומרים לי שיש לי פוטנציאל ושאני עושה בשכל לא להקשיב לאנשים שאומרים לא להרים כאלה משקלים וכו'..
וכמובן איך לא לקינוח כל אימון יש את המישהו שבא אליי ואומר לי שאני הורס לעצמי את הבריאות עם האבקות האלה ושאני לא יגבה ויש את הנשים שחושבות שאני לוקח סמים
וואי ומשהו באמת מפוצץ מצחוק
יש איזה אחד שפעם אחרונה שהוא התאמן במכון היה שהתחלתי את המסה(לפני 4-5 חודשים בערך)
אחד בן 17 עם היקף בייספס 30 שחושב שהוא אוכל 8 אלף קלוריות ביום.
הוא בא אליי לפני איזה שבועיים הוא אומר לי(יש לציין שזה אחרי ש 2 ילדים אמרו לי שהתקרנפתי רצח)"בואנה השמנת רצחחח"..אני עושה לו וואלה סבבה
הוא אומר לי"את האמת כמה שייקים של חלבון אתה לוקח?!4?8?"
אני אומר לו אחד הוא עושה לי"אין מצב בחיים" אני אומר לו שזה בכלל לא קשור וזה והוא בשלו מנסה להתחיל להסביר לי..עשיתי לעצמי מצווה ועפתי משם באמצע שהוא דיבר

maradona מנותק   הגב עם ציטוט