ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
chinups pullups widegrip pullups(לא כ"כ מומלץ כי אולי הוא עובד על הגב יותר אבל פחות על הביספס עדיף להוסיף משקל לרגילים ברחב אלא אם רוצים לבודד וגם אז זה ביצוע שונה שאתם תחשבו שהוא לא נכון)
pandelum pullups ( מתחילים כמתח רגיל שאתם בזווית קצת ואז עולים שאתם מקבילים לקרקע והמטח לבטן בלי תנופה מאוד קשה בגלל מכניקה של התרגיל)
front lever pullups (עובד על הגב רק והטריספס כמו הפנדלום רק שאתם כל הזמן מקבילים ץ רמת קושי של מטח יד אחת עם שתי ידיים אבל )
one arm chins \ pulls ... מטח עם יד אחת
one arm front lever חח תחלמו להשיג את זה אבל היו כמה שהשיגו אז אהה אם סתם תגיעם לרמה שתעשו עם זה חזרות
ולמי שאין כוח למטח אחד אל תעשה ברגביטרון תקחו סמיט ותעשו משיכות שמיכה כמו מטח רק הרגליים חצי על הרצפה זה 50% ממשקל הגוף בהתנגדות
ומי שרוצה חגורת משקל כמובן הכי טוב להוסיף יותר משקל ולעבוד על הchins כי ככה אתם עובדים על הכי הרבה שרירים בגוף ועל האחיזה
|
בואנה אתה מסטול :P אני לא חושב שאלה תרגילים שמתאימים לבודיבילדרים אולי לאקרובטים אבל בטח שלא לבודיבידלרים