צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-01-07, 14:03   #4
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
אני יעשה קצת סדר
1)דוקסילין אני לוקח מעל שנה בשביל פצעי בגרות בפנים ואחד מהתופעות לוואי שרשום על העלון לצרכן זה כאבי בטן ובחילות אבל אם לא היה לי עד עכשיו שום תופעות לוואי זה כנראה לא מזה
2)לפני יומיים הרופא אף אוזן גרון רשם לי סינופד שזה סתם תרופה שפותחת את דרכי הנשימה ומוקסיויט שגם בעלון צרכן שלה כתוב שאחת מהתופעות לוואי שיכולה להיות זה בחילות וכאבי בטן
3) היום התקשרתי לרופא אף אוזן גרון שרשם לי את המוקסיויט והוא אמר שזה לא מתנגש עם דוקסילין למרות שאמרתי לו שגם באינטרנט כתוב שזה מתנגש וגם הרוקח אמר שזה מתנגש הוא אמר לי להפסיק עם הדוקסילין ושזה כנראה ממנה וזה לא נראה לי הגיוני כי שנה לקחתי דוקסילין בלי שום תופעות לוואי ויום אחרי שני לוקח מוקסיויט שאחת מהתופעות לוואי בעלון צרכן זה כאבי בטן ובחילה מתחילות לי בחילות איומות
1. אוקיי.

2. מוקסיויט זה אנטיביוטיקה ואתה חייב להמשיך איתה עד סוף הטיפול, רק שיש חידק מקבלים אנטיביוטיקה....וכנראה הרופא א.א.ג היבחן אצלך חידק באוזן.
תנסה לזכור או תשאל את אימא שלך עם בעבר לקחת אותה..כי זה האנטיביוטיקה הכי פופולרית והיא בדר"כ נסבלת אצל כולם...מלבד כמובן אנשים שרגישים לפניצילין.

3. יכול להיות שהרופא קצת אהבל...כי עם כתוב באינפומד שיש התנגשות וגם הרוקח אמר לך שיש התנגשות...אז סביר להניח שיש התנגשות...
שאלת השאלות היא, הרי בשני התרופות תופעת לוואי אפשרית זה בחילה/הקאה, אז מה הגביר אצלך את תועפות הלוואי...הדוקסילין הגבירה את תופעת הלוואי של המוקסיויט או להיפך.
בכל מיקרה אתה לא חייב לחפש תשובה לשאלה הזאת...כי אתה צריך להפסיק עם הדוקסילין כפי שהרופא אמר...כי חשוב קודם לטפל בחידק...ובתום הטיפול לחזור לבעית האקנה.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט