צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-03-09, 19:12   #33
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
ברירת מחדל ניגרי יקר הפעם אני חולק על דעתך

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
אלון, יכול להיות שאתה נמצא בשלב כזה בחיים שהכל נראה לך שחור או לבן אבל עם הזמן תבין שיש עוד צבעים.
אין לי מילה אחת להצדיק את מה שגרשגורן עולל לעצמו, הגישה שלו לספורט הזה פשוט מוטעית מיסודה, ורק לידיעה הוא שוב לא מתכוון לשנות משהו וכבר הצהיר שיתחרה גם במר דרום, גם במר ישראל והוא לא אמר את המילה האחרונה בעניין נאבא, ככה שבאמת אין עם מי לדבר, אבל אני פשוט לא בעד לינץ' ציבורי אלים.
דעתי היא שכל הביקורות מוצדקות, ואת כולן היה צריך לכתוב, רק מה: אפשר היה לוותר על הקללות, מפני שהן באמת לא מוסיפות שום דבר.
סך הכל הבנאדם היחיד שהוא עושה לו רע, זה לעצמו.
לגבי כל העניין של "מבזה את הספורט", איגוד יכול להגיד למתחרה שהוא לא מספיק טוב כדי להשתתף (כמובן בתנאי שיש לאותו איגוד יותר מ 3 ספורטאים).
אתה בן אדם מאוד חכם ומנוסה אחי!
בד"כ אני מסכים איתך אבל עכשיו תסלח לי על הצרפתית הגרועה שלי אבל "ששגיא ילך למצוץ לעצמו"
הוא הביא את זה על עצמו במשך 15 שנה שהוא בחר להכנס לתחום הזה (הגיהנום יקפא לפני שנבין מה הוא באמת מחפש פה) והוא שוב פעם אוכל את הדייסה שהוא בישל!
ובמקום לאכול אותה כמו בן אדם מה האפס הזה עושה?פותח משתמשים נכנס לפורום ומתחיל לריב ולקלל,להשמיץ מתחרים אחרים ולרדת לפסים אישיים נכון עשינו בו לינצ' אבל ביקורתי!בגלל השייפ הזוועתי שהוא הגיע לתחרות!אני אחרי ifbb 2007 סתמתי ת'פה שלי ולא הערתי וידעתי לקבל את הביקורת ובאתי בגישה של "נכון לא הייתי טוב אבל אני אשתפר ולמדתי את הלקח" ודווקא רק בגלל הגישה הזאת!אנשים העריכו אותי עוד יותר!ובכלל לא הסתכלו על התחרות ורק אמרו שבפעם הבאה אני אגיע במצב הרבה יותר טוב וזה מה שקרה,מטעויות לומדים אחי.שגיא לא רוצה ללמוד,לא רוצה תקן,תאמת אני לא יודע אם הוא יכול להפעיל את השכל ולחשוב לדעתי הוא כמו דג אחרי כמה שניות מאבדת הזכרון ועושה את אותן שטויות וחבלאז איך ארבל אמר "אם לא יפול לו האסימון,הלואי שיפול עליו פסנתר כנף וירענן אותו" ואני אישית מתעצבן עוד יותר שהוא כל הזמן מזיין פה ת'שכל על חומרים שישב בשקט מה הוא מדבר על חומרים מזה בכלל העסק שלו מה בן אדם לוקח בישביל להתקדם?אולי בגלל הפנים העקומות שלו האף שלו אוטומטית נידחף לעסקים של אחרים.

זה מגיע לו אחי ולא צריך לרחם עליו.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט