אשכול: סטאלונה..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-03-09, 18:56   #19
Pro_XXL_Universe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 1,774
גיל:: 21
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מקצוען אמיתי צפה בהודעה
לא. אתה נראה יותר טוב?על כמה אחוזי שומן הית בתחרות ,תזכיר לי
חבריי הפורום היקרים
אני הולך לפרוק קצת עצבים ותאמת די לצחוק..ואני מתנצל אם מישהו יראה את ההודעה הזאת כ"קיצונית מדי" או "לא למקום" פשוט הולי טמפלר נעל את הפוסט ולא יכולתי לרשום אותה לשגיא אז אני אסיים אם הפאג הזה את הדיון בהודעה הזאת ואשאיר את השיקול למנהלים שימחקו אותה אחרי זה לא מפריע לי העיקר שיקרא את זה וזהו.

שגיא יא חתיכת נכה שכלית!
בקשר להודעה שרשמתה לי בפוסט של נאבא וifbb
תקשיב טוב זה שאתה פוזל ולא רואה טוב זאת לא אשמתי חחחחחחחחחחחחחחחחח אני אם לא סמתה לב בגלל הפזילה שלך לא לקחתי מקום רביעי...לקחתי מקום שלישי!
ואם אתה רוצה הוכחה מוצקה אני יכול להביא לך את הגביע הזה בתוך הפנים יא חתיכת חרא
ועדיף להיות "אכבר גוץ" או "שמן" או איך שלא תקרא לזה מאשר להיות לוזר מגעיל כמוך!
פאק בן אדם אתה מכוער!הגנטיקה שלך מחרידה ובנוסף לכל אתה דפוק שכלית/נפשית ובנוסף אתה מגמגם ופוזל ואתה בן 33!!!!!ולא נשויי!!!!אחי אני בגיל 33 נשויי אם 3 ילדים והרביעי בדרך!!!יא קשיש יא בתול!
מי תיתחתן איתך יא נואש הייתה צריך לראות כמה צחוקים העברתי עליך אם אנשים שאתה חושב שהם "חברים שלך"
וגם אם תיקח את כל החומרים שלקחתי איי פעם כפול 600 אתה עדין תישאר אפס!
ואני במקומך הולך ושורף תהורים שלך אם גרזן ויקינגי בוער ופושט מהם את העור כמו שעשו בסרטון לדביבון המסכן הזה על זה שהם הולידו טמבל כמוך!
עוף מהפורום כבר נימאסתה!

וזהו אחרי התגובה הזאת תרשום מה שאתה רוצה אתה על הזין שלי אני לא אתיחס אליך ובוא תגיד לי משהו בפנים אני אוריד בך את המכות של החיים שלך מצידי במר ישראל גם.

ביי

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 23-03-09 בשעה 19:03.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט