אשכול: NABBA vs IFBB
צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-03-09, 10:00   #36
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב צפה בהודעה
גבר אני מבין לליבך אך אתה לא צודק בכלל .

סטארואידים הם אבן יסוד בכל הספורט הזה , זה כמו שתגיד לי שאתה מתכון לרוץ מרתון אבל יחף
זה כמו שתגיד לי שאתה הולך לשחק טניס בגביע הדייויס אבל עם מטקה של חוף הים במקום מחבט מקצועי .

חייבים וחובה להשתמש בסטארואידים ומי שלא עושה כן אין לו מה לחפש על הבמה ואם הוא בכל זאת מתעקש לעלות הוא פשוט בדיחה עלובה והוא לא קולט שכל הקהל צוחק עליו אחי תחשוב זה כמו לעלות על הבמה בלי בגד ים אלה ערום ולגלות שלך יש את הכי קטן .

אם אתה מתעקש לא לקחת סטארואידים אל תעלה על הבמה יותר באמת לא מתוך קנאות או רוע לב תתגאה במה שהישגת עד עתה ותפרוש אחי .

מי שלוקח סטארואידים צריך לעשות זאת בחוכמה לקרוא המון על הנושא להתייעץ עם אנשים שיש להם ידע פיסי על עצמם בנושא ,
לעשות ניקיון בזמן בגוף לאחר כל סייקל וסייקל לקחת את החומרים המתאימים לגלות מה עובד עליו הכי טוב לא למהר ולהגיע לתרכובות של אמפולות חזקות בזמן קצר .

מי שלוקח סטארואידים רק מחוייב יותר לענף לעצמו ולגופו לאכול נקי יותר , לנוח כמו שצריך ולהעמיס את כמות הקלוריות היומית המתאימה לו על מנת לראות תוצאות .

גבר אני מכיר אותך כבר מעל חמש שנים בתור אדם ואופי אתה באמת אחלה גבר וחבל פה שאנשים שופטים אותך רק מי מעשייך על הבמה אבל בחמש שנים שאני מכיר אותך לא זזת בס"מ בשיפור גופך וחבל .

איגוד nabba בקיץ האחרון הכיר בך באופן רשמי כאשר נתן לך את המקום השלישי המכובד למרות שאני עדיין סבור כי לא היה מגיע לך הבחור עם הבגד ים הצהוב היה נראה טוב יותר ממך , במקום לשמר את המעמד והוותק שצברת אצל אמנון ואלי זרקת הכל לפח בשנייה . לא תוכל יותר לבנות כלום באיגוד nabba ישראל וחבל מאוד .

אני מציע לך מכל הלב שתקרא טוב טוב אפילו פעמיים אם צריך את מה שכתבתי לך כאן ותחשוב טוב טוב לאן אתה רוצה להמשיך מכאן .
גבר אני לא כותב מתוך התנשאות או קנאה חלילה באמת אתה בן אדם טוב ששרוף על הספורט שלנו רק תיזהר לא להישרף מהספורט הזה .

שיהיה לך שבוע טוב אחי .
מאוזן אחת לאוזן שנייה והחוצה ....
אתה מבזבז את הזמן שלך ..