ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתחרה מקצועי בifbb
אני רק רוצה להגיד לכל הילדים הקטנים פה שירדו עלי שלפחות לי יש את האומץ לעלות ולהתחרות כנגד כל הסיכויים לפחות אני אוהב תספורט ומאמן ב2 חדרי כושר למעלה מ15 שנה ועושה הכל בישבילו.אני לא ראיתי אותכם כל הילדים פה שפתחו את הפה המלוכלך שלהם עולים ומתחרים רק להעלות תמונה של הבייספס אתם יודעים ואני עליתי והתאמנתי קשה טבעי לכל המתחרים פה נוטלי החומרים האסורים שירדו עלי
תשקיעו כמוני ואז תלכלכו
שגיא
|
פתאט יקר ,פתאט חביב ,לך תקפוץ כבר ממגדל משה אביב.
אני עוד אשתדל להיות עדין איתך,כי להגיד את מה שאני חושב בצורה שאני רוצה להגיד אותה לא הולם את מעמדי כמנהל הפורום.
אתה כבר ארבע שנים חופר על אותו דבר,אז אתה טבעי ,אתה אתה מאמן ב2 חדרי כושר,אז השתתפת כבר ב45,000 תחרויות ויש לך עוד 3 בשבוע הבא....
שמחת זקנתי על הרי אפרים עושה שכיבות שמיכה.
כל הכבוד על העובדה שאתה טבעי והכל,ועוד יותר כבוד על זה שאתה משקיע ומתחרה ,אבל אין שום תירוץ לשייפ שהגעת בו למר צפון ,עשית בושה למקצוע ובושה לעצמך עם איך שהגעת לתחרות הזאת,ולמען האמת ?אתה עושה את זה כבר די הרבה זמן ,בשש שנים האחרונות לא השתפרת בכלל,לא הוספת גרם של שריר ולא ירדת אחוז שומן בודד ,ראיתי תמונות שלך מתחרויות בשנים האחרונות וזה אותו חרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ,השייפ הכי טוב בחיים שלך הספיק למקום שלישי ,והשייפ הנוכחי שלך הוביל לזה שילד בן 15 האכיל אותך חרא על הבמה
עדיין לא הבנת שמשהו לא בסדר ?!!?!?!
אני לא יודע באיזה סרט אתה חי ,ואני לא יודע מה הצוות תמיכה שלך שממשיך לתדלק את הפנטזיות שלך,אבל אתה חייב לשנות משהו באימונים שלך ובתזונה שלך כי משהו לא עובד,אני מכבד את הבחירה שלך להתרחק מחומרים וזאת זכותך המלאה ,אבל זה לא תירוץ לכשלונות החוזרים ונשנים שלך,משהו בשיטה שלך לא עובד ,ובתור אחד שעוקב אחרי תחרויות טבעיות גם בחו"ל ,אתה רחוק שנות אור מאיזושהיא רמה מכובדת אפילו למתחרה טבעי.
קח שנה שנתיים הפסקה ,תתאפס על עצמך ,ובחיית רבאק תעלה קצת מסה !!!! ,ואז תחזור להתחרות.
אף אחד פה לא מחפש לרדת עליך בכוח ,ומפרגנים למי שמגיע שיפרגנו לו ,עצם העובדה שאתה עומד על במה לא מקנה לך ריספקט אוטומטי ,זה שמור לאנשים שמתחרים ברמות הרבה יותר גבוהות משלך,אם היית בא בשייפ נורמלי ומפסיד אף אחד לא היה בא בטענות ,אבל אתה הפסדת לילד בן 15 שגם הוא לא היה בשייפ מדהים בכלל,אני מקווה שיפול לך האסימון,ואם לא יפול לך האסימון אז לפחות שיפול עליך איזה פנסתר כנף או משהו ויחסוך לנו לראות אותך על הבמה שוב.