אשכול: ביצה
צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-03-09, 12:08   #5
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
אני לא אמרתי ששומן בכללי זה האויב, שומן רווי הוא כן בעייתי וזה מבוסס היטב. אין סיבה לצרוך כמויות גדולות של שומן רווי, אפשר בהחלט להחליף חלק מהפחמימות בתזונה בשומנים בלתי רוויים. זה גם לא כל כך להשיג שומן בלתי רווי, קצת קשה לי להבין את הקטע של לעשות "דווקא".

הכולסטרול במזון גם משפיע על הכולסטרול בגוף דרך אגב, אבל גם לזה לא נכנס. אפידמיולוגית כנראה שזה בסדר, למרות שיש אנשים שאצלם תהיה תגובה יחסית מוגזמת לצריכה מוגברת של כולסטרול תזונתי והם צריכים להזהר.
לגבי הפסקה הראשונה - שומן רווי הוא לא בעייתי, תסתכל על השבטים באפריקה, איך אצלם אין התקפי לב? הם אוכלים רק שומן רווי מהחיות שהם צדים, איך זה שהכולסטרול אצלם הוא מהנמוכים בעולם?
"לעשות דווקא" זה חלק מהעניין שלפעמים אתה צריך לראות מה כולם עושים ולעשות ההפך, כי זה מה שנכון.

אנחנו לא דנים כאן באנשים עם בעיות, מי שיש לו בעיות כנראה כבר יודע עליהן או ידע עליהן בעתיד ויקבל את ההמלצות להתמודד איתן, אני לא רופא ולא מתיימר להיות אחד, אבל החרדה המטופשת מפני שומן וכולסטרול זה פשוט conventional widom ובולשיט במייטבו שהמדיה ורופאי האלילים בעולם הכניסו לנו לראש דרך המגזינים והטלויזיה.

נ.ב

אולי פספסת את ההודעה הקודמת שלי, אבל אתה באמת צריך לעשות סקוואט ולשתות גלון חלב ביום, זה יעשה לך טוב.
The Sun מנותק