צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-09, 12:19   #5
מנטור
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
מבקש הבהרות האם מישהו מחק את ההודעה האחרונה שלי, בעניין התשובה לפרופוגנדה המטופשת הזאת שעושה כאן הגולש המתקרא "מנטור".
אני חוזר ואומר: אשר פריג' אינו ראוי לכבוד. הוא ראוי לבוז על האופן בו הוא מתנהג לספורטאים, על הדרך בה הוא פונה לקהל שמעז להפר את הוראותיו עלק, במו עיני ראיתי אותו מאיים לנפץ לאנשים מצלמות, צורח על מתחרים, מאיים, משפיל, מגדף, מקלל.
ובהחלט ראוי וענייני לשוב ולשאול גם עם זה לא מאוד נעים לאדון הנכבד: היכן ומה אתה עושה עם הכסף שאתה מקבל מהמדינה.
כיוון שלא מדובר בתרומה פרטית שהוא משיג, או בהון עצמי, הוא בהחלט צריך לתת דין וחשבון לגבי מה נעשה על התקציב הזה - ומדוע הספורטאים, גם המצטיינים בהם, אינם רואים אגורה, או לפחות פרסים נורמאלים.
אני מסכים שספורטאי ראוי שיקבל תמיכה כספית מהאיגוד או לפחות שיממנו לו באופן מלא, ואני חוזר - מלא, את הנסיעות וההשתתפות בתחרויות בחו"ל, משום שזו הוצאה כספית מאד גדולה. אני בטוח שיש ספורטאים שמוותרים על נסיעה רק בגלל נושא המימון.
לגבי פרסים: כל עוד מדובר בחובבים, לא צריך שיהיו פרסים מטעם האיגוד אבל אם יש ספונסר שתורם - ראוי ורצוי.
ולשאלה המסיימת שלך - שאלה מצויינת. אני מפנה אותך לסעיף האחרון בפוסט שלי - הרבה ספורטאים זה כח. והמבין יבין.
מנטור מנותק   הגב עם ציטוט