צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-03-09, 20:02   #20
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mikronator צפה בהודעה
קודם כל, לא לכל ארוחה מגיעים עם מאגרים ריקים של גליקוגן.
ואני לא יודע למה אתה חושב שמאגרי גליקוגן הם כל כך גדולים, כאשר אפשר לחסל אותם באימון של שעה-שעתיים. מחקרים אומרים שהמאגרים מסוגלים לאכסן בסביבות 500 גרם של גליקוגן. כך שכן. יכול להיות מצב בהחלט שיש אוכל מיותר, שלא לדבר על כך שעוד לפני הפיכה לגילקוגן הכבד יכול להפוך גלוקוז שהגיע מפחמימות, לשומן. יש אנשים שמסוגלים לדחוף הרבה לפה בלי להרגיש, ואם לא, אז זה יגיע בארוחה השניה..זה לא שאתה מתאמן ואז אוכל ואז מתאמן ואז אוכל..

ציטוט קטן :

``when people eat desserts, pasta, potatoes or other sugar- and starch-laden foods beyond the body's energy and nutritional needs, these carbohydrates become a flood of glucose (sugar), and the liver converts the surplus glucose to fat,''

דבר שני, כן. יש יתרון לארוחות קטנות. אם אתה חושב שמבחינת עיכול וניצול, לאכול 2 ארוחות שבכל אחת יש 60 גרם חלבון, זה כמו לפצל את הארוחות האלה ל4 ארוחות.. תעשה ניסוי פשוט על עצמך. אני דיי בטוח שתרגיש את התוצאות, ואולי גם תריח.

בכל מקרה.. לפני שאני מפיץ דבר כזה, אני מצליב מקורות מידע ובודק את עצמי.
לפעמים אני נוגע בנושאים שנויים במחלוקת שמתבססים על כל מיני מחקרים ודעות.. בסופו של דבר, מה שקובע זה המעשים לא התיאוריות. אני דיי בטוח שהגבלת תזונה ופיצול לארוחות זה נכון לרוב האנשים

תודה על התגובה.
באמון המאגרים מתרוקנים לא ריקים...ו500 גרם גליקוגן כמה גרם פחמימה זה?+50-100 של הכבד ואם יש לך גליקוגן ריק למה שגלוקוז יהפוך לשומן לא הבנתי...
דבר שני לגבי החלבון זה לא משנה כמה תוכל באותה ארוחה בכמויות האלה , יש קצב מסוים בוא הכבד מעביר אוכל למעי ולכן פשוט 60 גרם יקח לו תיפה יותר זמן , זה הכל..
כל יום יש לי ארוחה בסביבות ה 60 שהזכרת לפעמים אף יותר ואני לא מריח כלום , אם כבר ריח זה סיבים ולא חלבון של 60 גרם
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט