צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-03-09, 13:59   #7
chingo
חבר פעיל

בקשר למוצר לפני אימון אז ניסיתי את שני המוצרים שאמרת וגם ניסיתי קריאטין מונודרייט והקריאטין זה המוצר היחידי שראיתי סוג של השפעה, כל השאר סתם מעורר אותך כזה, זה בדיוק כמו לשתות קפה שחור, רק שעל אותה כמות קפה שחור אתה תשלם אולי 50 שקל. ובקשר לקריאטין אפילו עם ההשפעה המינימלית שאני ראיתי אני לא מתכוון לקנות את זה יותר, פשוט לא שווה.

ובקשר לליפו 6, אז אני עכשיו כבר שבוע ימים משתמש בליפו 6 (וכמובן גם עושה פעם ביום ריצה של חצי שעה) ואני לא רואה שום השפעה, כאילו סתם שתיתי מים לפני.
ובתכלס אחרי שניסיתי באמת הרבה מאוד מוצרים שכביכול ''עוזרים'' לך לרדת במשקל, אני יכול להגיד לך בבטחון מלא שזה הכל חרטא אחת גדולה.

אם יש מוצר אחד שבאמת ראיתי השפעה מטורפת זה ''ציטוזן פלוס של gnc'' הייתי משתמש בזה לפני 4 שנים כשהייתי בטירונות בצבא והתחלתי להשמין מכל האוכל המחורבן והמלא שמן שיש בחדר אוכל אז הייתי לוקח כדור חצי שעה לפני ארוחה והחומר בכדור היה סופח את השומן ולא נותן לו להאגר לך בגוף, במשך חודשיים ירדתי 5 קילו של שומן נקי וזה עוד שהייתי אוכל כל יום 70 אחוז פחמימות הכי שומניות והכי לא בריאות שיכול להיות.
אני חושב שgnc הפסיקו ליצר אותו כי אני לא מוצא אותו לא בארץ ולא בשום מקום אחר בעולם.
chingo מנותק   הגב עם ציטוט