חהחהחהחהחהחהחה קראתי הכל ו הדפוקים במכונים שלכם לא מתקרבים לאהבלים ולפסיכים שיש במכון שלי מצטער אנשים
טוב נתחיל באהבל מספר אחד
יש לנו במכון איזה אחד שהוא דוקטור למשהו או איזה שאמאן או דרואיד קיצור הבן אדם סרוט והולך בחדר כושר והתפקיד שלו זה להעיר לכולם על כמה שזה גרוע להיתאמן באיזור המשקולות והמכשירים ושחדר כושר נוער רק ל "כושר" וזה בישבילו הליכון או אופניים חחחחחחחחח הוא בא אליי ואל עומר ואומר שצריך בלחיצת חזה 2 אנשים (ולא הוא לא התכוון לדוחק ולספוטר) הוא התכוון שאחד דוחק והשני יושב לו על הבטן WTF?!?!?!בישביל מה זה נחוץ חחחחחחחחח
והוא אומר שלמי שכואב הגב בדדליפט צריך לסים ספר על הראש ושזה מסדר את הגב אם הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתכם עליו?
וכמובן יש עוד כמה חבר'ה צעירים שכלכך מתלהבים מזה שהם היו באיזו יחידה קרבית בצבא ושהם שחיפים והם באים למכון ופשוט מדברים ולא מתאמנים וכל פעם שאני ממלא את האבקה שואלים אותי
"ואיי אחי אתה לא מפחד מאבקות זה סטרואידים זה עושה "זין" קטן זה עושה קילקול כיבה" כמובן שאני במצב רוח טוב אז אני אומר להם פשוט מאוד "עופו לי מהפרצוף" ואם אני עצבני אני מכניס להם בוקס
והאחראי חדר כושר שלנו קיבל כסף מחברת HEAD AND SHOULDERS והוא החליט שמה עושים בכסף הזה?במקום לשפץ את החדר כושר,במקום להביא דמבלים יותר כבדים כי הדמבל הכי כבד שם זה 40 קילו (לכל אלו שצוחקים להם על הסרטון שלי של המסור אז אי אפשר ממש להעלות משקלים במסור אצלנו),במקום להביא מכשירים חדשים..הוא החליט שמחליפים את הטלויזיות במכון! כאילו מהההההההה אני צריך טלויזיה יותר משוכללת במכון יש לי אחלה טלויזיה בבית אני בא למכון להיתאמן לפתח גוף לירוק על כולם שם וללכת הבייתה למה להיות מטומטם?והוא הביא פלזמה גדולה שבה הוא התקין דרך המחשב פנטיום 2 שלו אם WINDOWS 3.11 "תוכנת פיתוח גוף מתקדמת מחו"ל" טוב הבן אדם שכתב את התוכנה הזאת יש לו שגיאות כתיב שלא חלמתם עליהם ורואים שזה למעשה ילד בן 12 הכין אותה במחשב שלו וכמובן שהוא החליט יום אחד להביא ציוד משוכלל למכון אז הוא הביא כולה עוד ספה מסכנה שהדבר היחידי שאפשר לעשות עליה זה מסור,לחיצה אם דמבלים ופלייס ללא שיפוע למה כי הוא גירד אותה מאיזה "אלטיזחיין" והביא דבר ששווה 20 שקל
אלה שלושת המטומטמים הראשיים של החדר כושר שלנו ואני לא רוצה לפתוח על השאר כי הדף לא מספיק גדול