צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-02-09, 22:28   #3
WEST $ SIDE
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלWEST $ SIDE
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 1,944
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
זה לא משהו שאני יכול לענות עליו בפוסט אחד

הסיבה העיקרית שאני תמיד ממליץ פה ווליום נמוך זה בגלל שווליום נמוך הוכח בזה שהוא עובד על הרבה יותר אנשים מווליום גבוה

איך אני יודע שהבחור הזה הוא אחד שלא מתאים לא ווליום גבוה?
אם הוא היה מתקדם מווליום גבוה הוא לא היה בא לפה לשאול את הדברים שהוא שואל, כנ"ל לגבי 95% מהאנשים שפותחים פוסטים כמו "איך התכנית שלי?"

אני שמח שווליום גבוה עובד בשבילך אבל אתה במיעוט, במיוחד באתר הזה
אני לא חושב שרק על פי הידע שלו אפשר להבחין איזה ווליום עובד עליו הכי טוב , הרבה פעמים גם אנשים עם הרבה ידע לא יודעים מה עובד עליהם הכי טוב עד שלא מנסים כמה דברים , בכל אופן אני חושב שצריך לעשות שיחה יותק מעמיקה עם בן אדם בשביל לקבוע מה כמות החזרות ומה כמות הסטים שיעשו בשבילו את העבודה , לא בא להתווכח פשוט צריך לכסות את כל הפינות לפני שמציעים לבן אדם תוכנית עם תרגיל גב אחד בלבד .

גלעד:

אל תשווה את דניס לאנשים טבעים וקטנים , השיטות שלהם זה השיטות שלהם חוץ מזה אתה לא יודע מה הוא באמת עושה חוץ מזה שהוא מציג לך כמות סטים שהוא עושה באימון.

בחור ושמו קורן , אולי חלאס עם הרצועות? יש גבול...
__________________
WEST $ SIDE מנותק   הגב עם ציטוט