צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-02-09, 16:28   #23
מדוזה
חבר פעיל

אני גם מאלה שחושב שזה בושה שסוגדים לשחקני כדור רגל וכדו' , בסה"כ ספורט שלא מביא לנו תוצאות שאנחנו מאוד מאוד גרועים בו וספורט מטומטמם לגמרי (ומדבר אחד שאוהב כדור רגל מגיל 0 והולך למגרשים ושיחק 12 שנים) אבל ההשקעה כסף בכדור רגל , זה כי חייבים מתקנים ראויים , זה לפתח מגרשי כדור רגל , מגרשי אימון וכדו' .

איך אתם רוצים בדיוק שישקיעו כסף בפיתוח גוף ? שהממשלה מה תעשה ? תבנה חדרי כושר שיהיו בחינם ? תיתן תוספי מזון \ גיינרים בחינם ? נגיד עכשיו אתם בממשלה ואתם רוצים להשקיע כסף בענף הזה מה בדיוק אפשר לעשות ?

אני רואה פיתוח גוף כספורט אישי (הדבר אולי שאני הכי אוהב בו) , אין בו תחרות , זה אתה עם עצמך ותלוי בעצמך , תאכל נכון והרבה תתאמן נכון וכמו שצריך תגדל ותתפתח , בדברים האלה הממשלה לא יכולה להשקיע לא באוכל שאינ אוכל ולא באימונים שאני מתאמן , בסה"כ יש חדרי כושר ותוספי מזון בלי סוף בארץ וגם ברמה טובה , הדבר היחידי זה אולי המאמנים בחדרי כושר אבל איך הממשלה קשורה לזה ?

בנאדם הולך ללמוד מקבל תעודה הופך למדריך בחדר כושר כנ"ל ככה רופאים וכדו' , יש גם רופאים שלא עושים את העבודה שלהם הכי טוב שאפשר אבל הממשלה לא יכולה לעשות כלום נגד זה , וככה זה גם לגבי המדריכים בחדר כושר .

בכל מיקרה גלעד (אני לא מכיר אותך פשוט ככה קראו לך באשכול הזה אז הבנתי שקוראים לך ככה) אהבתי לקרוא מאוד את מה שרשמת , אבל בכלליות אם עכשיו הממשלה רוצה להשקיע כסף בפיתוח גוף מה אתה מציע להם לעשות ?
מדוזה מנותק   הגב עם ציטוט