המאמר שלך, כתוב כמו מכתב של אדם שרוצה לפרוק משהו מהלב. או לתרום מהחכמה האישית שלך . על זה אני מודה לך, לקחתי כמה דברים חשובים מהמכתב שלך . העצה הכי חכמה בכל תחום היא "אל תירק לבאר ממנה אתה שותה" וכמובן בכל תחום שבו אתה מצליח ביותר , אל תשכח מי עזר לך להתפתח בתחום.
אך שים לב. יש דבר שהכעיס אותי מאד בדברים שלך שאולי אפילו אתה לא שמת לב אליו.
"אישיות של מפתח גוף אמיתי מקצועי מתחילה מעצם היותו אדם כאדם אשר רואה את כולם בצורה שווה ומכבד את כולם באופן כזה בדיוק כפי שרוצה שייתנהגו אליו .
ברגע שלאדם יש גביע בבית יש לו כמעין רישיון הוכחה לעצמו הנה אני סופר גבר עם קבלות הגביעים והמדליות על כך מחזקים ומאשרים את מעמדי בענף . האומנם ?
על מנת שמפתח גוף יוכל להעצים את מעמדו ועלינותו עליו להיות באמת צנוע מהלב מכל הלב כל הזמן בלי פוזות . זה לא קל ולא תמיד זה הולך , נכון אף אחד לא אוהב שילד רזה בן 14 מציק לך בשאלות מטופשות כאשר אתה נמצא בין סט לסט באימון אך גם שם צריך למצוא את האלגנטיות ולצאת גם מזה בצורה מכובדת .
שלא תבינו אותי לא נכון חלילה , אני לא מזלזל באיש ואני מכבד כל מפתח גוף שעולה על הבמה ולא משנה מהי רמתו . כל אדם שעובר דייאטה קשה במשך חודשים ארוכים ומקריב כל כך הרבה למען מספר דקות על הבמה פעם בשנה או בכלל לדעתי הוא ספורטאי בערך עליון , גם אם בסוף התחרות הוא לא מתגומל כראוי הוא עדיין ספורטאי עם אופי של לוחם אמיתי ."
אתה אומר שעלינו להיות צנועים , ומכובדים .. כלפי כל מפתח גוף שמקריב המון בשביל לעלות כמה דקות על הבמה .. וכל מפתח גוף הוא שווה לך.
אבל מי שלא, לא צריך ? בכל ההתייחסות שלך ... נמנעת מלציין שלא כולם מפתחי גוף, לא כולם יהיו מפתחי גוף, לא כולם יש להם מה שצריך בשביל להיות מפתחי גוף.
לא עושה אותם פחות שווים ממך, או פחות טובים ממך . אני בטוח (סלח לי על ההתיימרות, שאני מכיר גם כמה טובים ממך) .
בכל המכתב הזה נמנעת מלציין שמפתח גוף , צריך לשמור על קור רוחו גם אל מול אלה שלא מפתחי גוף, גם אל מול אלה שלועגים לך כי אתה מפתח גוף, גם אל מול אלה שלא מבינים את התחום.
"ילד רזה בן 14 מציק בין סט לסט" גם אתה היית כזה... או שהיית שמן ... לא משנה לא עושה אותך פחות טוב . סלח לי אבל המכתב שלך יותר מכעיס מאשר מלמד.
נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 22-02-09 בשעה 10:22.
|