צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-01-07, 20:21   #6
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan
אחי איך אני מבין אותך,זה מחלת נפש המשיכה לדברים טעימים כמו שווארמה,פיצה,מתוקים וכו'(עדיף שאני לא יפרט עוד שאני לא יגרה את עצמי סתם)לפעמים יש קטעים של רעב וסבל נפשי,אבל אני מחזיק את עצמי,כי אני עובד באופן מסודר עם גיל ושילמתי הרבה כסף על הדיאטה הזו(פגישות,תוספים מוצרים ועוד)ואין מצב שאני ישבר ויזרוק הכל לפח,לפי דעתי בחיטוב אל תתן דלת לצ'יטים,כי אם אתה תאפשר להם להכנס פעם ב-10 ימים,אז אתה תגיד יאללה שווארמה אחת לא נורא אני ישרוף הכל,למרות שזה יכול לרפא קצת את הנפש,אל תעשה את זה כי הנזק לאחר מכן יהיה גדול מזה,תסבול עוד קצת,זה קשה ביותר להגיע לריבועים,אבל תחשוב על התוצאה הסופית,זה מה שאני עושה,כל פעם מחליף רקע למחשב של בודיבילדר אחר וזה נותן לי מוטיבציה,אני חושב על הים בקיץ,בנות,מגוון במקצועות ספורט(ספינינג,כדורסל,כדורגל,חדר כושר). ואם תרגיל את עצמך לא להתקרב לאוכל משמין וג'אנק אז הוא כבר לא ימשוך אותך,אני לפחות אומר אני יסחב עד המסה עוד כמה חודשים ואז יארח את ה'ציטים,יפרוס להם שטיח אדום!!!פעם ב-10 ימים,וברגיל צמוד לתפריט בריא וטוב,אבל בחיטוב?!אין מצב,זה סתם מאט ת'התקדמות,גורם לך לייסורי מצפון ולדיכאון!תחזיק מעמד אחי,זה קשה,אני מבין אותך מאוד,אני שקלתי 100 קילו--התמונות שפירסמתי היו לאחר שהורדתי 7 קילו וכשאני יגיע לתוצאה הסופית בחיטוב אני יפרסם את התמונות של ה100 אז מי כמוני מבין אותך(בתקופת הצבא הייתי טוחן שתי שווארמות או מגש פיצה,או סיר שלם של אוכל!פשוט מזעזע אחי)הצ'יט הזה לא שווה את זה!בהצלחה משה