ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanna666
יש משהו במה שאתה אומר אבל אם אתה מתכוון לקחת את התחום עד הסוף תהיה חייב לוותר על כמה דברים
|
לא מתכוון לזה,כמובן שאם רוצים לקחת את התחום ברצינות ולבנות עתיד בתחום אז צריך להשקיע ולוותר על דברים,אני מדבר על ילדים פה בני 14-17 שמושפעים אש לא יוצאים מהבית בשביל לא לפספס ארוחה,רובם הגדול ירדו מהתחום תוך חצי שנה גג,הכל דיבורים
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שניר אליוף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בונאה הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שונא את החרא של ל"ג בעומר! לא משנה כמה אתה מחרבן לפני תמיד הוא יבוא   
אני לא עשיתי איזה משהו מטורףף...חוץ מפעם אחת שאכלתי חזה עוף חי חחח זה היה בחופש הגדול אני קם בבוקר (3 בצהריים לפני אימון ג'ודו) אני מריח את הריח של התבלינים של החזה עוף בכל הבית, אמא שלי לא בבית, לקחתי לחמניה שמתי איזה 3 יחידות ואכלתי ... הרגשתי משהו שונה אבל עדיין אכלתי, אחר כך אמא שלי התקשרה אומרת לי "שמתי לך חזה עוף בתנור תחמם אותם" חחחחח..כי התנור היה חם קצת לפני אז לא היה להם צבע ורוד והריח היה בבית חח..
וטל, אתה מתכוון שאלה המורעלים הם ימשיכו עד הסוף או אלה שלא יוותרו על טיול שנתי בשביל אימון?
|
אפחד משני אלה.
יש בודדים מתוך כל אלה שכן יישארו עד הסוף,השאר זה סתם אופנה חולפת,מורעלות של ההתחלה