צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-02-09, 22:01   #14
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

אוקיי ,נחזור לנושא

md פיטרו את ג'ון רומנו ודייב פולומבו תחת הטענה שהם עסקו יותר מדי בעניינים מהצד (אתר פרטי וחברת התוספים החדשה של דייב ,דייב אפילו שכר את ג'ון רומנו שיעזור לו לקדם את החברה החדשה ) ,וציינו שדייב וג'ון לא הגיעו למשרדי החברה כשנה .סטיב הבעלים של החברה אפילו טען שהם מחפפים בשנה האחרונה.

בתגובה דייב וג'ון ציינו את העובדה שבכל השנים שהם עובדים בחברה (דייב 8-9 שנים ,ואני מתקן את מה שאמרתי קודם ,וג'ון 18 שנה)הם מעולם לא עבדו מהמשרדים של החברה בניו יורק מהסיבה הפשוטה שהתפקידים שלהם לא מצריכים שהם יגיעו למשרדים והם תמיד עשו את העבודה על הצד הטוב ביותר שלה ,כהוכחה הם מציגים את הצמיחה החסרת תקדים באתר של md בשנה האחרונה ,את כמות המאמרים ששניהם מייצרים גם למגזין וגם לאתר ,את כמות התחרויות שהם מסקרים ומצלמים ,כמו המתחרים שהם דואגים לעקוב אחריהם ,וכמובן את העובדה שהם גם עסקו בלהשיג מפרסמים למגזין (שזה לא במסגרת התפקיד שלהם)

בנוסף הם מציינים איזשהו סיכסוך אישי שנוצר בין השלושה מהסיבה שדייב פולומבו לא הסכים לשתף פעולה עם סטיב בלקמן (הבעלים של md ולשעבר ראש מחלקת הפיתוח בtwinlabs) בחברת תוספי המזון החדשה שלו.

יש קצת יותר עומק לסיפור הזה ,אבל אני ארחיב על זה יותר לעומק מאוחר יותר ,זה הפרטים הבסיסיים ,אני נוטה להאמין לדייב ולג'ון ,מהסיבה הפשוטה שסטיב בלקמן ידוע כשמוק.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט