צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-01-07, 03:39   #171
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yehudi
גלעד אחי,
אני יודע שהפוסט גלש קצת לכיוונים לא קשורים ועים הרסתי לך והיתבאסת עליי אני מצטער מאוד
פשוט הערבי הזה העלה לי תעצבים ולא יכולתי לשבת בשקט עים כל מה שהולך פה.
בלי קשר לזה ראיתי תתמונות שלך ואתה באמת בחור גדול עים המון פוטנציאל ואני בטוח שתמצא את כולו עים העזרה של גיל גרנות אמנם אף פעם לא ראיתי אותו ולא יצא לי לדבר איתו אבל שמעתי עליו הרבה והבנתי שהוא מאוד מקצועי בתחום שלו.
הבנתי גם שאתה הולך לתחרות אז שיהיה בהצלחה כביקורת בונה אני חושב שאתה צריך עוד קצל להיתחטב לפני אבל יש עליך מסה מאוד מכובדת.
לא התבאסתי חביבי הפוסט גם ככה חרוש כבר העלתי את התמונות ואני מודה שהם לא יצאו הכי טוב בעולם אבל סתם רציתי קצת חוות דעת של כל החבר'ה פה..
אחי תשמע לא יודע איך זה במג"ב (הרבה קרובים שלי שירתו ועדין משרתים שם) אבל פה אחי כולם אחים לא משנה מה העידה או הלאום!! תבינו אנשים הריבים האלה סתם מטופשים אנחנו רבים פה אחד אם השני ואחרי זה בפורומים מתחרים צוחקים עלינו אומרים זה פורום שכונה זה פורום שכונה..
אנחנו הפורום לפיתוח גוף ותזונה וכל מה שקשור לבודיבילדינג מספר אחת בארץ!!! וכל התותחים והכרישים פה!!! אבל אנחנו צריכים לשמור על האחדות של הפורום הזה ולא לריב אחד אם השני כי אחרי זה אנחנו סתם הורסים פוסטים ונהרוס פוסט 1 פוסט שני שלישי רביעי ובסוף כל הפורום הזה יהפוך להיות בלאגן

אז לסיכום אנשים קחו את זה לצומת ליבכם ותזכרו צחוקים זה טוב זה אחלה אבל עד גבול מסוים ולדעת לצחוק מבלי להיגרר למריבה סתמית שהורסת פוסט..תגיבו אחד לשני בדרך מקצועית ותשמרו תצחוקים לטימספיק ובקטנות לפה ולאיי סי קיו בזמן האחרון מלא פוסטים מתקלקלים פה בגלל שטויות וחבל

שיהיה לכולם שבת שלום אנשים ותהיו בריאים
Night_Wolf מנותק