צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-02-09, 08:36   #18
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב.
אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב).

אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס?
פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל x הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום).
בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט).

מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.
אני לא בעד ss. אני בעד להמשיך להתקדם.
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם.

אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס.

טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט