ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123
בן אדם שמתאמן מלידה (לפחות ככה הוא מגדיר אותו) ולא מסוגל לעשות דד ליפט שאפילו מתקרב לפי 2 משקל גוף ועוד עם רצועות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ועוד מתיימר להיות תותח, הוא סמרטוט, נקודה.
ולא, גם לי אין שום דבר אישי נגדו.
ואוכלוסיית המתאמנים בארץ ידועה כאוכלוסיה ברמה מאוד נמוכה של ידע, ביצועים ומחויבות, אז למה כבר אפשר לצפות?
אנשים מתאמנים יומיים ומחליטים על דעת עצמם שהם לא גמישים מספיק, לא יכולים, לא מצליחים, אף אחד לא אמר שאתה תכנס לחדר כושר ותעיף ברזלים באויר מהרגע הראשון.
|
ממתי דדליפט זה תרגיל חובה בחדר כושר?
אפילו הגורו שלך לא חושב ככה, אז מי אתה בכלל שתתייג אנשים על פי הביצועים שלהם בתרגיל זה או אחר?
אתה סתם אפס שיושב בפורום ומרשה לעצמו לשחק אותה מבין. אתה אמנת אנשים בחיים שלך חוץ מכמה חברים שאמרת להם שסקוואט זה תרגיל טוב? אתה מבין בכלל מה אנשים מחפשים בחד"כ? אתה חושב שכל אחד ואחת צריכים לעשות סקוואט כבד ודדליפט כבד?
איזה בן אדם טרחן וטפיל, ממש טרול בחיי. מוזר שההנהלה פה מרשה לך להתבטא ככה ולבזות עשרות מתאמנים שלא מגיעים לדדליפט כפול ממשקל גופם, כי בעינך הם סמרטוטים.
אה, ודרך אגב, אל תתלהב מהמשקלי עבודה הנמוכים שלי. אני עושה דדליפט עם 40 קילו, וזה מעניין לי את התחת מה אתה חושב על זה. יש לי דברים יותר חשובים ומעניינים בחיים מלהתלהב מכמה אני מרים על מוט בחדר כושר lol.