טוב הסתכלתי על הקישור שנתת בעיניין higher frequency training:
http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.p...hreadid=289834&
ויש לי כמה שאלות:
1. הוא מדבר שם על נפח (ווליום כן?) של האימון. הוא אומר שבאימון עצמו הוא יהיה קטן יותר אבל בסך הכל במשך כל השבוע הוא יהיה דומה לזה שהייתי מתאמן בעבר.
אז אם הבנתי נכון, אם אני עכשיו עושה פעם בשבוע אימון לחזה עם 12 סטים. לפי השיטה שלו אני אמור לעשות 6 סטים באימון אחד. וכשאני עושה את זה פעמיים בשבוע זה יוצא בסך הכל 12 סטים. הבנתי נכון?
2. בלי כשלללל?? :o אתה בטוח שזה יעיל ככה?? אני מפחד

... טוב ת'אמת לא ממש מפחד סתם רציתי להשתמש בסמיילי הזה... אבל ברצינות עכשיו, בלי כשל??
3. על איזה סוג של אימון אתה ממליץ? פול בודי או מפוצל ל2 (A

. אני עכשיו מתאמן כבר המון זמן עם ABCD. כל שריר פעם בשבוע.
4. אני אמור ללכת לפי הטווח חזרות שלו או שאני יכול לשחק עם זה? אני מניח שאני יכול אבל לא מזיק לשאול...
5. אני כעיקרון לא יכול לעבוד עם תוכניות סטייל HST כי אני כרגע לפי התוכנית תזונה של האנאבוליק בירסט סייקלינג (מאוד יעילה ובקרוב אני אפתח פוסט בנושא!). יש משהו שאני צריך לדעת? אני יכול לעשות ככה גם בלי כל התוספות שהוא ממליץ שם (כמו להוסיף סטים לאט לאט, HST וכו').
כלומר זה משהו שאני יכול להיות בטוח שהוא יגדיל אותי בשבועים של המסה שלי? כמובן עד לכמה שאפשר אני לא חושב שאני אעלה 10 קילו מסת שריר בשבועיים
תודה.
אגב אני חושב שכשמישהו פה עולה על משהו שהוא החליט שהוא ממש ממש טוב (כמו העיניין הזה), מן הראוי שינעצו את זה כדי ששאר הגולשים יוכלו להנות מזה. גולן בחייאת תפתח פוסט בנושא ותנעץ אותו. תכתוב שם הרבה מהמידע שיש לך על זה ואיך זה עזר לך (כמה גדלת לפני התוכנית וכמה אחרי וכו').
שוב, תודה.