צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-02-09, 19:36   #15
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

חחחחחחחחחח מצחיק אותי ההורים האלו (פותח הפוסט בלי קשר אליך גבר)שיודעים שהילד שלהם שותה וודקה בכמויות כל סוף שבוע,מעשן בכמות מסחרית ולפעמים מחשש ושלא יבואו לי כל הנשמות היפות כאן שאמרו שלא נגעו,הולך למכוני ליווי ומזיין ומסתכן באיידס אבל מה?!?!?אבקת חלבון זה סוף העולם!

שמע אחי בלי להעליב אותך..לאבא שלך יש בעיה רצינית ואתה יודע מה הבעיה שלו?עזוב ויכוחים והחלטות שלו אני יודע מזה לגדול אם אבא גרזן וקשוח שאני הייתי מדבר לא במקום לאבא שלי שהייתי קטן הדבר היחידי שהייתי רואה זה את היד שלו בפרצוף שלי אבל זה שאבא שלך לא מוכן לשבת כמו בן אדם נורמלי מול מחשב ולקרוא מאמר באינטרנט שבלי קשר לחלבון שלך קצת יפתח לו את הידע לעולם חדש,להשכיל עוד קצת,אז חביבי יש לו בעיה רצינית.
ההורים שלי ביום הראשון שהכנסתי אבקה הבייתה בגיל 14 ישר אבא שלי התחיל לשאול שאלות ומזל שאמא שלי גדלה בארצות הברית שם המועדות לתוספי תזונה הרבה יותר גבוהה מישראל(נחסך לי הרבה זיוני שכל למרות שאמא שלי תומכת בי בכל דבר שאני עושה עד הסוף גם אם רצחתי מישהו היא אומרת שאמא תמיד צריכה להיות בעד הבן שלה לא משנה מה) ואחרי זה אבא שלי קרא על זה באינטרנט(לבד על דעת עצמו)והסכים לתת לי יד בכל מה שנוגע לבודיבילדינג.

נסה איכשהו לגרום לאבא שלך להיות מודע לזה תנסה לשלוח לו לאי מייל לינק למאמר או תנסה לגרום אם קרוב משפחה אחר שלך ולהסביר לו(מישהו שיכול להשפיע על אבא שלך)את המצב ואולי הוא יצליח לשכנע אותו...סה"כ זה הגוף שלך ואבקת חלבון זה כולה תוסף מזון מחורבן,לא סמים ולא נעלים זה חשוב אבל זה סה"כ חלבון לא אנטרקס בטעם קרם עוגיות.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט