צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-01-09, 21:50   #53
ThE HummeR
חבר פעיל

הסמל האישי שלThE HummeR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.
אמרתי שאני מעריך כל ספורטאי, אבל ההבדל בין מי שמכין עצמו לתחרות לבין מי שמכין את עצמו לים, זה תהום של ממש.
מי שלא התחרה לא עשה שום כלום בספורט הזה: הכוונה היא שאולי הוא התקדם והשתפר לעומת המצב שלו לפני האימונים ועל זה כל הכבוד לו, אבל לעשות משהו בספורט זה להתחרות באחרים וגם לנצח.
לגבי כל הרציניים והמשקיעים שלא מתחרים, שוב כל הכבוד ולא אזלזל בהשקעתם, אבל אני מעריך הרבה יותר את מי שהלך עד הסוף, הצליח לעבור את הסיוט של החיטוב, להתגבר על הפחד, ולעמוד על במה.
לא התכוונתי להרגיז או להשמיץ אף אחד, זו דעתי ואני זכאי לה.
לילה טוב לכולם.
זה ממש לא נכון..
אתה צריך לבוא לראות אותי עובד רגליים אני נוטף שם כל כך הרבה זיעה שאתה חושב שזה כבר דם. אני כל כך קורע את עצמי שאין אחד, אחד במכון שקורע את עצמו כמוני ואני לא אומר מתוך שחצנות כי אני ממש לא כזה, אלא מתוך להדגים לך שאתה טועה.
אני לפעמים אוכל למעלה משעה שלמה ועוד נשאר לי אוכל בצלחת.
בגלל שלא יוצא לי אני אוכל אפילו באמצע שעורים בלי שהמורים ישימו לב.
לפעמים ב-1 בלילה ואפילו יותר אני מכין לי שניצל ..
על הבוקר כשאני קם יותר מחצי מהזמן ההתארגנות שלי לביצפר זה רק לדאוג לאוכל שיהיה לביצפר ולאכול באותו הרגע.
עשיתי גם חיטוב קשה וארוך של ארבע חודשים ככה שאני יודע מה אתה עובר למרות שזה לא קרוב כי אתה מתחרה אבל עדיין אני יכול להבין אותך כי אני באמת מאוד רציני ומשקיע.
אז זה לא נכון שיש הבדל ענק בין מתחרה לבין לא מתחרה כי זה מראה שאתה נתקלת באנשים הלא נכונים.
ואני מספר לך רק חלק מהדברים..
זה לא קל אחי ואני לומד את זה על פי סרטים שאני רואה של פיתוח גוף ודוגמא טובה למשל היא רוני ואני כבר הפנמתי ואני מבין כמה שזה קשה.
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט